Valokuvaaja auttaa sairaita lapsia muuntautumaan oman elämänsä supersankareiksi - katso kuvat

09.03.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Upea sarja on sykähdyttänyt monia.

Valokuvaaja sekä taiteilija Josh Rossi muokkasi vakavasti sairaat lapset oman elämänsä supersankareiksi. Rossi on jakanut kuvia muun muassa Instagram-tilillään ja ne ovat saaneet valtavan suosion.

Idea lähti alkujaan hänen omalta tyttäreltään, joka kärsi valitettavasti syövästä. Hän päätti muovata tytöstä vahvan Wonder Womanin. Miehen tytär parantui, mutta hän päätti ilahduttaa tempauksellaan myös muita vakavasti sairaita lapsia ja näiden läheisiä upeilla ja voimaannuttavilla kuvilla. 

- Jokainen näistä lapsista on vahvoja sairaudesta huolimatta. Päätimme kääntää heikkoudet vahvuuksiksi, Rossi kertoo CNN-julkaisulle antamassa haastattelussa. 

Kuvien alle hän on kuvaillut näitä pieniä lapsia hyvin tunteikkaasti. 

"Saanko esitellä yhden supersankarin. Tämä viisivuotias Simon, kärsii neuroblastoomasta, joka tarkoittaa sitä, että syöpä hyökkää hermokudosten kimppuun. Simon on kuitenkin vahva poika, joka ei ikinä valita, hänen äitinsä kertoo. 

Simon todellakin rakastaa Batmania ja Bruce Waynea, koska hän on rikas. "

Toisessa kuvassa seisoo sarjakuvasankari Salama. Rossi kertoo, että hän tiesi heti ADHD:sta eli aktiivisuuden ja tarkkaavaisuuden häiriöstä kärsivän Zaidenin olevan Salama. 

"Vakavaa ADHD:tä voi olla vaikea hallita, joten Zaidenista kuoriutui Salama, koska hän rakastaa juoksemista." 

Nyt Wonder Womanin asua kantaa ylpeästi Sophie-tyttö, joka taistelee syöpää vastaan. 

Rossi on miettinyt myös seuraavaa projektia hänen vaimonsa, Roxanan, kanssa. He aikovat tehdä samankaltaisen kuvakollaasin kiusattujen nuorien kanssa.

Lue myös: Voiko hääkuvaus mennä pahemmin pieleen? Kuvaaja unohti hääparin, kuvasi vain takapuolia!

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat