Kuva: Instagram

Pentuna pahoinpidellyn koiran agility-esitys valloitti sydämet - katso hellyyttävä video

13.03.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Kratu-koiran menneisyys ei ole estänyt sitä rakastamasta jokaista ihmistä pyyteettömästi.

Kratu-koiran elämän alkutaipale ei ollut kovinkaan onnellinen. Kratua oli pahoinpidelty pennusta saakka vuosia. Pienen koiran elämä onneksi muuttui, kun viranomaiset kävivät pelastamassa koiran silloiselta omistajaltaan ja Kratu sijoitettiin uuteen kotiin. Uusi omistaja, Tessa Eagle Swan, rakastui karvaturriin ensisilmäyksellä.

Nyt koira on valloittanut monen muunkin sydämet agility-esityksensä vuoksi. Swan ja Kratu osallistuivat agility-kilpailuun, joka oli tarkoitettu rescue-koirille, mutta kisa ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Vaikka koiraa on pahoinpidelty pentuna, se ei silti estä tätä karvakuonoa rakastamasta jokaista ihmistä pyytettömästi. 

Kratun ystävällinen luonne saikin sen keskittymisen herpaantumaan radalla, koska se halusi mennä tervehtimään jokaista kentän laidalla seisovaa toimitsijaa. Sen jälkeen koira hyppeli esteitä miten sattuu, mutta ainakin sillä näytti olevan äärettömän hauskaa. 

Kratun omistajakaan ei hämmentynyt tilanteesta, vaan otti kilpailun huumorilla. Swan on kommentoinut Kratua kilpailun jälkeen. 

- Hän on niin erityinen. Kratu on minun elämäni valo, Swan ylistää. 

Katso video suorituksesta alta. 

Lähde: DoDo

Kilpailut

Uusimmat