Kuva: Shutterstock

Nainen pitää kimalaista lemmikkinään - asiantuntijatkin ihmeissään parin suhteesta

19.03.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Kirjastonhoitaja Fiona Presly löysi erikoisen lemmikin puutarhastaan.

Skotlantilaisella kirjastonhoitajalla, Fiona Preslyllä, on lemmikki, josta monet haluaisivat lähinnä eroon. Presly on omien sanojensa mukaan kesyttänyt ja kouluttanut lemmikiksi kimalaisen, jota hän jopa silittää ja hellii. Asiasta uutisoi The Sun-julkaisu. 

Presly kertoo, että hän löysi Beeksi nimeämänsä kimalaisen puutarhastaan. Hän melkein astui kimalaisen päälle, mutta huomasi pienen hyönteisen juuri ajoissa. 

- Laitoin käteni kimalaisen lähelle ja hyönteinen ryömi siihen heti. Huomasin tällöin, että kimalaisella ei ole ollenkaan siipiä, Presly kertoo. 

Presly päätti ottaa kimalaisen hoiviinsa. 

- Bee pitää erikoista surisevaa ääntä, kun hän haluaa hellyttä. Lemmikkini syö, juo ja lepää yleensä kädelläni, nainen kertoo. 

Naisen mukaan hänestä on aivan luonnollista tuntea kiintymystä hyönteistä kohtaan. Tuntevathan ihmiset rakkautta esimerkiksi koiriaan ja kissojaan kohtaan. 

Hyönteisiä tutkiva asiantuntija on ottanut Preslyyn yhteyttä tämän lemmikin vuoksi. Asiantuntijat epäilevät, että kyseessä olisi kuningatar, joka normaalissa elinympäristössään olisi työläisten ympäröimänä. Tämä selittäisi kyseisen yksilön käyttäytymistä. Asiantuntijatkin ovat hämmästyneitä kimalaisen käyttäytymisestä. Tämän vuoksi Presly on luvannut pitää päiväkirjaa hänen ja lemmikkinsä suhteesta, jotta erikoista tilannetta voitaisiin tutkia paremmin. 

Lue myös: Mies lavasti oman kuolemansa kissansa edessä ja sai odottamattoman reaktion - katso video

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat