Kuva: Shutterstock

Ruskeat, vihreät, siniset? Katso mitä silmien väri kertoo luonteestasi

21.03.2018 20:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Esimerkiksi ruskeasilmäiset ovat usein todella itsenäisiä.

Maailmassa on monen värisiä silmiä, mutta harva on tullut ikinä ajatelleeksi, että niidenkin väri saattaa kertoa jotain ihmisen luonteesta.

Esimerkiksi ruskeasilmäiset ovat usein seikkailunhaluisia, kun taas harmaat silmät omaaville on tyypillistä päätyä johtajatehtäviin.

Mutta mitä sinun silmiesi väri sitten paljastaa sinusta? sen voit katsastaa alta.

Ruskeat silmät

Ruskeasilmäiset ihmiset ovat itsenäisiä ja kaipaavat jatkuvasti uusia seikkailuja sekä jännitystä elämäänsä. He ovat myös erittäin uskollisia ja tarkkaavaisia. He ovat myös yleensä muita luotettavampia.

Siniset silmät

Sinisilmäiset ihmiset ovat huolehtivaisia ja todella epäitsekkäitä. He ovat sympaattisia ja vahvoja. Heidän vahvan tahtonsa vuoksi he ovat yleensä hyvin itsevarmoja, joten he ovatkin yleensä valmiita ottamaan riskejä ja niitä kuuluisia ensimmäisiä askeleita.

Vihreät silmät

Vihreäsilmäiset ihmiset ovat todella sopusoinnussa itsensä kanssa. He ovat yleensä hyviä johtajia sekä älykkäitä persoonia. Heidät tunnetaan myös intohimosta sekä välittämisestä.

Pähkinän väriset silmät

Pähkinän väriset silmät omaavat ihmiset ovat jännittäviä ja puoleensa vetäviä. Heissä on myös se todella lempeä puoli. Hän voi toisinaan olla ilkeä, mutta tästäkin huolimatta todella turvallinen.

Harmaat silmät

Harmaasilmäinen ihminen on luontainen johtaja. Heissä on myös jotain hyvin mystistä, minkä vuoksi he saavat paljon huomiota muilta.

Lue myös: Minkä väriset silmät lapsesi saa? Yksinkertainen testi kertoo

Lue myös: Vihreät silmät paljastavat yllättävän paljon luonteesta - lue hyvät ja huonot piirteet

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat