Kuva: Shutterstock

Mies lähetti naiselle peniskuvan ja haukkui naisen pystyyn - kosto oli suloinen

22.03.2018 21:15 - Iiro Myllymäki

Nainen päätti lähettää koko viestiketjun miehen isoäidille, joka myös vastasi naiselle.

Pyytämättä ja yllättäen tulevia peniskuvia saattaa olla ahdistavaa vastaanottaa. Ihmisten reaktiot tällaisiin kuviin vaihtelevat paljon, ja eräs Tamira-niminen nuori nainen reagoi Hank-nimiseltä mieheltä saamaansa peniskuvaan yllättävällä tavalla. Nainen on jakanut koko viestiketjun Imgur-palvelussa, missä kuvia on katsottu yli 180 000 kertaa.

Kaikki alkoi siitä, kun Tamira vastaanotti entiseltä koulutoveriltaan Hankilta viestin. Mies kertoi Tamiralle, että hän oli ihastunut tähän lukiossa ja kokee, että nyt hän olisi ”riittävän hyvä” Tamiralle. Vaikka Tamira kertoi, että on juuri eronnut eikä etsi tällä hetkellä parisuhdetta, mies jatkoi liehittelyään.

”En ole kuin muut miehet, jotka ovat tulleet elämääsi ja lähteneet pois. Olen runollinen ja huomaavainen ja voin elättää sinut ja voimme kuherrella sohvalla eikä meidän tarvitse edes tehdä mitään seksuaalista, vain pidellä toisiamme sylissä”, Hank kirjoitti.

Muutaman samantyylisen viestin jälkeen Tamira kertoi kokevansa olonsa epämukavaksi, ja tässä vaiheessa Hank pahoitteli sanojaan ja keskustelu kääntyi normaaliksi puheeksi muun muassa kaksikon opinnoista. Jonkin ajan päästä Tamira kirjoitti, että hänen täytyy mennä töihin eikä hänellä ole tällä hetkellä aikaa uusiin ystävyyksiin.

Hei odota, miksi et tykkää minusta?” mies kysyi.

”Kuten sanoin, tässä ei ole kyse sinusta. Olen vain hyvin kiireinen juuri nyt. Lähden nyt töihin ja laitan kännykkäni pois päältä”, Tamira kirjoitti.

Tämän jälkeen mies päätti siirtyä sanoista kuviin ja lähetti naiselle kuvan peniksestään. Tässä kohtaa Tamira ei enää pystynyt pysymään kohteliaana vaan antoi miehen kuulla kunniansa.

”On ällöttävää, että lähetät minulle kuvan ryppyisestä k*llistasi ilman että olen sellaista halunnut, etenkin kun yritin niin kovasti olla ystävällinen sinulle vaikka käyttäydyit inhottavasti”, Tamira kirjoitti ja kysyi vielä ”onko pieni k*lli osoitus sokeudestasi”, kun mies ihmetteli, miksi Tamira ei haluaisi tuollaista kuvaa.

Tämän jälkeen mies vielä pyysi Tamiraa lähettämään jotain vastaavaa hänelle takaisin, mutta kun hän kieltäytyi, mies kirjoitti pitkän ja loukkaavan viestin. Tämän jälkeen Tamira ilmoitti, että hän on lähettänyt koko viestiketjun miehen isoäidille.

Nainen on jakanut myöhempään Imgur-päivitykseen myös nämä isoäidin kanssa vaihdetut viestit. Ensin isoäiti vastasi pahoitellen sitä, mitä nainen on joutunut kokemaan ja lupaa, että käy lapsenlapsensa kanssa keskustelun aiheesta.

”Tällaista käytöstä ei voi hyväksyä. Mutta suoraan sanottuna olisit mielestäsi voinut hoitaa tämän tilanteen hieman kohteliaammin, mutta se ei taida olla minun asiani, kun miettii, millaiseksi tämä tilanne eskaloitui”, isoäiti kirjoitti.

Tämän jälkeen isoäiti vielä selvensi muutamia faktoja lapsenlapsestaan, ja kävi ilmi, että mies oli valehdellut Tamiralle opinnoistaan. Tamira kirjoitti toivovansa, että Hank saisi jonkinlaista apua, jotta hän muuttaisi naisiin kohdistuvaa alentavaa käytöstään. Isoäiti ei ole varma, millaista apua Hank tarvitsisi.

”Pojat ovat poikia, enkä tiedä onko tämä jotain mikä pitää parantaa tai voiko hormonien hyrräämiseen hankkia apua, mutta häntä pitää muistuttaa oikeanlaisesta käytöksestä netissä, joten voit olla varma, että käsittelemme asian”, isoäiti vastasi.

Lue myös: Nainen sai ei-toivotun peniskuvan - kosti lähettäjälle omintakeisella tavalla

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat