Nainen värjäsi koiransa Toy Story -hahmoksi - "Monet tulevat kommentoimaan"

01.04.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Holly Bridden osallistui koiransa kanssa trimmauskilpailuun.

Ammattimainen koirantrimmaaja Holly Bridden, 33, on noussut otsikoihin voittamalla koirien trimmauskilpailun. Nainen ja hänen Anna-koiransa osallistuivat kilpailun "extreme"-sarjaan, joten ihan normaalilla ulkoasulla voitto ei irronnut. Bridden oli trimmannut ja värjännyt koiran turkin niin, että se saatiin näyttämään Toy Story -elokuvien cowboy-hahmo Woodylta.

Bridden valitsi Woodyn inspiraatiokseen, koska Toy Storyt ovat hänen lastensa lempielokuvia ja Woody heidän suosikkihahmonsa. Valmistautuminen kilpailuun oli pitkä prosessi. Turkki piti ensin ajella pois ja 12 kuukauden aikana kasvattaa tarkoin uudelleen. Bridden piti trimmaamalla huolta, että takkuja ei pääse muodostumaan.

Värjäämiseen Bridden käytti kasviperäisiä ja peroksidittomia värejä, jotka ovat koirille vaarattomia. Lopputuloksesta tuli niin vaikuttava, että Bridden voitti Annan kanssa koko kilpasarjan.

- Kun kävelen koiran kanssa puistossa, monet tulevat kommentoimaan, koska monivärisiä koiria ei usein tule vastaan, Bridden kertoo Metro.co.uk-sivustolle.

(kuva: Youtube)

Lue myös: Ovatko jotkut koirarodut jo liian sairaita? Rea, 31, katuu valitsemaansa rotua joka päivä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat