Kuva: Shutterstock

Opettaja irtisanoutui työstään vanhempien epäkiitollisuuden vuoksi - julkaisi herättelevät kuvat

10.04.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Opettaja sai tarpeekseen vanhempien ja oppilaidensa huonosta käytöksestä.

Yhdysvaltalainen Julie Marburger sai tarpeeksi yläkoululaisista oppilaistaan sekä heidän vanhemmistaan. Marburger pakkasi laukkunsa ja irtisanoutui työstään. Lopuksi hän nappasi vielä kuvia luokkahuoneestaan, jossa oppilaat olivat rikkoneet irtaimistoa ison määrän. Tämän lisäksi oppilaat olivat myös sotkeneet luokkahuonetta.

Hän kirjoitti asiasta Facebookiin kuvien kera, jonka jälkeen julkaisu on levinnyt nettihitiksi. Pitkässä päivityksessä nainen kertoo, että oppilaan vanhemman kohtaaminen oli hänelle viimeinen niitti. 

"Olin päättänyt lopettaa työssäni tämän vuoden lopulla, mutta tänään tapasin erään oppilaani vanhemman, jonka johdosta minun on mahdoton jatkaa opettamista. Vanhemmat ovat tulleet todella epäkiitollisiksi työtämme kohtaan. 

Otin kuvia luokkahuoneestani, jossa oppilaat viettävät päivän. Tuho on massiivinen, kun nuoret ovat rikkoneet omaisuutta. Ottakaa huomioon, että suurimman osan näistä hankinnoista olen tehnyt itse, koska meillä ei ole koulussa luokkakohtaista budjettia. Olin päättänyt vetää rajan omaisuuden rikkomiseen, mutta eräs vanhempi ei pitänyt siitä, että pidin hänen oppilastaan yhtenä syyllisenä luokkahuoneessa tapahtuneisiin tekoihin. Tämä vanhempi päätti läksyttää minua oppilaan edessä, joten sain nyt tarpeekseni. 

En ole ikinä kuullut toisesta työstä, jossa ihminen antaa niin paljon itsestään ja sydämestään toisille. Opettajat ovat hyväsydämisiä ja välittäviä ihmisiä, mutta silti vanhemmat eivät arvosta meitä. Vietämme heidän lastensa kanssa joskus enemmän aikaa kuin he itse. "

Nainen on saanut tuhansia kommentteja niin kollegoilta kuin vanhemmilta, jotka ovat naisen kanssa täysin samaa mieltä. Monet kiittelevät opettajaa tämän rohkeudesta nostaa vaiettuja asioita esille. 

Lue myös: Äiti raivostui koululle - opettaja käski luonnostaan punatukkaisen oppilaan värjätä hiuksensa

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat