Kuva: Instagram

Naisen kuvaama video paljastaa, kuinka helppoa tyrmäystippojen ujuttaminen juomaan on - katso

10.04.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Ohimennyt mies sujautti salamannopeasti jotain naisen juomaan.

Nainen jakoi videonsa sosiaalisessa mediassa, jotta entistä useampi osaisi pitää juomastaan vielä parempaa huolta. Twitter-käyttäjä Jaeda latasi videon maaliskuun alussa, mutta se on noussut jo nyt nettihitiksi. 

Jaeda oli juhlistamassa festivaaleja ystävänsä Kristal Santosin kanssa, kun pari kuvasi heistä videota. Toisessa kädessä Santosilla oli muki, johon ohimennyt mies sujautti salamannopeasti tuntematonta ainetta, jota Jaeda epäili tyrmäystipoiksi. 

Naisen Santosin lasi oli tyhjä, joten mitä ikinä mukiin sujautettiin, ne eivät vaikuttaneet häneen. Jaeda lisäsi Twitteriin vielä viestin. 

"En ymmärrä, miten tuo mies voi olla noin oksettava saalistaja. Naiset, katsokaa drinkkienne perään!" 

Santos itse vahvisti olevansa kunnossa omalla Instagram-tilillään. 

"Kiitos ihmiset huolenpidostanne ja viesteistä, joita olen teiltä saanut. En todellakaan juonut lasista, koska se oli tyhjä. Ikävästä tapauksesta huolimatta olen iloinen, että video on lähtenyt leviämään, jotta yhä useampi ymmärtäisi pitää juomistaan parempaa huolta. "

Twitter-käyttäjät ovat kehoittaneet naisia viemään videon poliisille, jotta mies saataisiin vastuuseen teoistaan. Vielä ei ole selvää, onko tapauksesta tehty ilmoitusta viranomaisille. 

Katso video alta. 

Lue myös: Nainen myöhästyi töistä koiransa takia - pomon odottamaton reaktio ihastuttaa netissä

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat