Kuva: Shutterstock

Nainen myöhästyi töistä koiransa takia - pomon odottamaton reaktio ihastuttaa netissä

09.04.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Pomo on jakanut hänen ja alaisensa välisen viestinvaihdon sosiaalisessa mediassa.

Vaikka kuinka yrittäisi olla täsmällinen, joskus sitä vain myöhästyy sovituista menoistaan. Nyt erään töistä myöhästyneen naisen ja hänen pomonsa välinen viestinvaihto on noussut nettihitiksi Imgur-kuvapalvelussa, sillä pomon vastaus naiselle oli varsin odottamaton.

Jenn-nimisen naisen pomo jakoi kuvakaappauksia hänen ja Jennin viesteistä ja kertoi Imgurissa myös hieman taustatietoja Jennistä.

”Tämä nainen on ollut töissä yrityksessämme noin kahdeksan vuotta. Tämä on ensimmäinen kerta liki kuuteen vuoteen, kun hän oli myöhässä”, pomo kirjoittaa.

Mikä sitten oli tämän täsmällisenä työntekijänä tunnetun naisen syy myöhästymiseen? Hän kertoi syyn rehellisesti pomolle lähettämässään viestissä.

”Koirani nukkui ja näytti todella suloiselta. Otin jonkin aikaa kuvia siitä sen sijaan että olisin valmistautunut lähtemään töihin”, Jenn kirjoitti.

Tämän lisäksi Jenn vielä lähetti pomolleen yhden näistä koirastaan ottamista kuvista. Pomon vastaus oli hellyttävä:

”Voi miten suloinen! Ei mitään kiirettä. Miller voi pitää puheluitasi silmällä kunnes saavut. Muuten, Bark in the Park -tapahtuma on ensi kuussa. Mitä jos hankkisin sinulle kaksi lippua sinne, niin voit viedä pikkuisesi sinne baseball-peliin?” pomo kirjoitti.

Katso alta päivitys, jossa viestit näkyvät.

Kaksikon viestinvaihtoa on Imgurissa katsottu jo yli 240 000 kertaa, ja monet kommentoijat ovat ylistäneet pomon rentoa asennetta.

”Voisitko olla pomoni?” tiedustelee useampikin kommentoija.

”Hyvä pomo. Kunhan et anna alaistesi käyttää sitä hyväksi”, neuvoo yksi.

Olet sellainen pomo, jonka haluaisin itselleni ja millainen haluan itse joskus olla”, ylistää eräs.

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka ovat parhaimpia pomoja

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat