Kuva: shutterstock

Isoäiti ajoi vahingossa melkein 500 km harhaan - matka päättyi vasta polttoaineen loppumiseen

10.04.2018 19:45 - Katariina Auvinen

83-vuotias Valerie Johnson sekosi tietöiden vuoksi suunnasta.

Englantilainen isoäiti, Valerie Johnsonin, 83, piti ajaa vain kymmenen minuutin matka, mutta sen sijaan hän onnistui ajamaan melkein 500 kilometriä harhaan Skotlantiin. Yhteensä matka kesti kahdeksan tuntia, kun Johnson ajoi liittymiskaistan ohitse. 

Johnson oli tulossa juuri lääkärikäynniltä sairaalasta, kun tietyöt sekoittivat hänen suuntavaistonsa. Hän joutui väärälle tielle, jonka johdosta nainen lähti ajamaan moottoritietä pitkin pohjoiseen. 

Johnson inhoaa autolla ajamista, jonka vuoksi on paljon mahdollista, että nainen ei paniikissaan osannut kotiin. Naisen naapuri soitti tämän tyttärelle, että hänen äitinsä ei ole palannut lääkärikäynniltä kotiin. Naapuri pelkäsi jotain sattuneen. 

Johnsonin läheiset ilmoittivat katoamisesta jo poliisille. Naisen ajomatka tyssäsi vasta, kun hänen autostaan loppui polttoaine. Tuntematon pariskunta kutsui 83-vuotiaan kotiinsa, koska nämä olivat huolissaan tämän hyvinvoinnista. 

Matka sai kuitenkin onnellisen lopun, kun viranomaiset selvittivät Johnsonin sijainnin ja palauttivat tämän sekä ajoneuvon takaisin kotiinsa. 

Lue myös: Isoäiti luuli huolehtineensa kolmesta kissanpoikasesta - lapsenlapsi herätti todellisuuteen

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat