Kuva: Instagram

Oliviaa, 18, kiusattiin valtavan syntymämerkkinsä vuoksi - keksi keinon karistaa ilkeät kommentit

20.04.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Sosiaalinen media oli tärkeässä osassa, kun nuori nainen pyrki hyväksymään itsensä.

Tanskalainen opiskelija, Olivia Holm Poulsen, 18, on kärsinyt koko ikänsä ison syntymämerkkinsä vuoksi. Häntä on kiusattu paljon, koska merkki täyttää ison osan nuoren naisen kasvoista ja kaulasta. 

Kiusaaminen on jättänyt jälkensä Poulsenin itsetuntoon. 

- Monet lapset eivät esimerkiksi olleet ennen nähneet näin isoa syntymämerkkiä kuin minulla on, joten he totta kai huomasivat sen. Merkin huomioiminen tekee oloni hyvin epämiellyttäväksi, Poulsen kertoo. 

Hän aikoi ensin poistattaa merkin laserin avulla. Hän kävi jopa lääkärin vastaanotolla kuulemassa vaihtoehdoista. Jotain kuitenkin muuttui. 

Sen sijaan, että nuori nainen olisi enää peittänyt hänen merkkiään, hän päättikin tehdä päinvastoin. Poulsen on värittänyt syntymämerkkinsä niin glitterillä kuin erilaisilla kirkkailla väreillä. Hän esittelee upeita tuloksia Instagram-tilillään. 

Puolsen kertoo, että sosiaalinen media auttoi häntä hyväksymään itsensä. Kun hän liittyi 13-vuotiaana sosiaaliseen mediaan hänen silmänsä avautuivat. Hän löysi muitakin ihmisiä, jotka ylistivät omia kehonsa epäkohtia. 

Hän vieläkin yllättyy siitä, kuinka tahdittomia aikuiset ihmiset voivat olla, mutta enää ilkeät kommentit eivät vaikuta häneen niin paljon kuin ennen. 

Lue myös: Naista kutsuttiin gorillaksi syntymämerkkinsä takia - antoi kiusaajilleen takaisin

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat