Nörteille suunnatut seksilelut hämmentävät - hankkisitko itsellesi?

30.04.2018 20:15 - Senja Rapila

Seksilelutkaan eivät ole tänä päivänä tylsiä.

Jos haluat kokeilla jotain ei-perinteistä makuuhuoneen puolella, sarjakuva-aiheiset seksilelut voivat olla sinun juttusi.

Pop Sugar -julkaisu uutisoi seksileluista, jotka ovat saaneet teemansa muun muassa Marvel-elokuvista tai Pokémonista. Pikaisella googlettamisella selviää, että tämän teemaisia seksileluja myydään laajalti.

Muun muassa Geeky Sex Toys on yksi niistä verkkokaupoista, jotka myy esimerkiksi Avengers-elokuvien teemaisia seksileluja. Valikoimista löytää myös Guardians of the Galaxy -elokuvista inspiraationsa saaneita leluja, sekä myös Star Wars ja Game of Thrones näkyvät tuotteissa.

Kaupan nettisivuilta löytyy muun muassa seuraavan nimisiä tuotteita, jotka varmasti aiheuttavat hymistelyä ja hämmennystä: Game of Moans, Infinity Fist, Captain Anal, The Incredible Dong, Hand Solo, Vibe Trooper, Darth Vibrator, Scoopy Doodle, Root...

Miltei saman teeman ympärillä pyörii myös Bad Dragon -niminen verkkokauppa, joka myy hirviö-aiheisia seksileluja. Valikoimissa on muun muassa erinäköisiä "lohikäärme"-seksileluja.

Ja vielä nörtimpää kun lähdetään etsimään, esimerkiksi Necronomicox valmistaa tilauksesta erilaisia fantasia- ja scifi-aiheisia seksileluja. Mitäs tykkäät?

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Isä löysi tyttärensä "seksilelun" - lähetti kiukkuisen viestin ja sai somen hämmentymään

Lue myös: Kokeile kotitekoisia, mutta turvallisia, seksileluja - 10 esinettä, jotka löytyvät liki jokaisesta kodista

Lue myös: Pidä seksilelusi puhtaina - asiat, jotka on tehtävä jokaisen käyttökerran jälkeen

Kilpailut

Uusimmat