Kuva: Twitter, Fotolia

Isä löysi tyttärensä "seksilelun" - lähetti kiukkuisen viestin ja sai somen hämmentymään

29.11.2017 15:45 - Reija Saarinen - Luettu 12 917 kertaa

Viestiketju leviää Twitterissä.

Vanhemmat saattavat toisinaan yllättää, hyvässä ja pahassa. Sen sai huomata myös eräs teinityttö, joka isältään kiukkuisen tekstiviestin.

Kyseinen viesti ja sitä seurannut keskustelu on nyt tyttären toimesta jaettu myös Twitterissä, jossa se on alkanut levitä kulovalkean tavoin.

Ensimmäisessä viestissä isä kyselee, koska tytär mahtaa tulla kotiin, sillä heillä olisi hieman keskusteltavaa. Tämän jälkeen hän kertoo löytäneensä tyttärensä "seksilelun" ja on viestin perusteella melko tyrmistynyt.

"Löysin tämän. Miksi olet tehnyt tällaisen hankinnan? Se on ällöttävää. Sinun ei kannattaisi tuhlata rahojasi moiseen. Jos sinulla todella on tällaisia tarpeita, niin pyydän, että et jätä näitä lojumaan joka paikkaan," viestissä todetaan.

Tyttärelle sen sijaan isän hämmennys sekä kiukkuinen viesti ovat enemmänkin hauskoja. Totuus nimittäin on, että kyseinen laite on varavirtalähde, ei vibraattori.

(kuva: Twitter)

Viestiketju on aiheuttanut Twitterissä keskustelua monesta syystä. Monet kummastelevat isän käytöstä ja ihmettelevät sitä, miksi isä tekee asiasta niin suuren numeron.

Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös: Uusi "seksilelu" markkinoille - lupaa jopa 12 tunnin erektion

Lähde: Lad Bible

Arvostele artikkeli

Uusimmat