Kuva: Fotolia

Pidä seksilelusi puhtaina - asiat, jotka on tehtävä jokaisen käyttökerran jälkeen

18.10.2017 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Seksilelun puhtaudesta kannattaa etenkin pitää hyvää huolta.

Seksilelut kannattaa ottaa osaksi omaa seksielämäänsä. Niitä voi käyttää niin yksin kuin kumppaninkin kanssa, ja ne tuovatkin helposti uusia tuulia myös pidempään parisuhteeseen, johon halutaan jotain uutta ja erilaista.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että etenkin seksilelujen puhdistaminen on tärkeää, että välttää erilaiset tulehdukset. Mutta mitä kaikkea muuta on syytä pitää mielessä?

1. Puhdista

Pese seksilelu sekä ennen että jälkeen käytön. Näin varmistut siitä, että se on puhdas eivätkä erilaiset bakteerit pääse jylläämään alapäässä. Hommaan voi käyttää esimerkiksi tarkoitukseen suunnattuja pesuaineita, mutta myös perinteinen saippua ajaa asian.

2. Muista käydä vessassa

Ihan samalla tavalla kuin kumppanin kanssa harrastetun seksinkin jälkeen, myös lelujen käytön jälkeen tulee käydä vessassa. Virtsaaminen nimittäin vähentää huomattavasti virtsatientulehduksen riskiä. Käy siis pissalla ennen ja jälkeen toiminnan.

3. Pidä vain itselläsi

Älä koskaan jaa omaa seksileluasi muiden kanssa. On tärkeää, että jokaisella on omansa, sillä muutoin bakteerit pääsevät leviämään villisti.

4. Pidä hyvässä tallessa

On tärkeää, että lelunsa säilyttää oikein, näin se pysyy puhtaana ja on aina valmis käyttöön. Paras tapa esimerkiksi vibraattorin säilyttämiseen on kääriä se liinaan, mikä pitää pölyt poissa ja sujauttaa se esimerkiksi laatikkoon.

Lue myös: Vibraattori kuin koru - uusi seksilelu kulkee huomaamattomasti mukana

Lue myös: Suomalaistoimittajat testasivat seksileluja - lue rehelliset arviot

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat