Kuva: Shutterstock

Nainen luuli ostaneensa koiranpennun, totuus paljastui myöhemmin - "Muut tuntuivat pelkäävän sitä"

10.05.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Kiinalainen nainen toivoi japaninpystykorvaa, mutta saikin aivan muuta.

Eräs kiinalainen nainen luuli ostaneensa valkoisen japaninpystykorvan pennun. Totuus paljastui kuitenkin muutamaa kuukautta myöhemmin, kun "koira" kasvoikin yllättävän nopeasti. Se ei näyttänytkään aivan siltä, miltä rotumääritelmän mukainen yksilö pitäisi näyttää. Käänteiden jälkeen paljastui, että nainen on kasvattanut kettua. 

Uusi omistaja ruokki lemmikkiään aluksi kanalla ja koiranruualla, mutta eläin ei halunnut enää syödä ruokaa kolmen kuukauden jälkeen. "Koiran" turkki oli kasvanut pitkäksi ja valkoiseksi, kuten japaninpystykorvallakin on. Omistaja kiinnitti huomion hieman omituiseen kuonoon, joka oli paljon pidempi kuin normaalisti rodun muilla yksilöillä.

- Sen lisäksi kävellessämme ulkona, muut koirat tuntuivat aina pelkäävän minun koiraani, joten pidin sitä hihnassa, nainen kertoo MailOnline-julkaisulle antamassaan haastattelussa. 

Hän päätti viedä lemmikkinsä eläinlääkärille, jotta saisi selvyyden siihen, miksi ruoka ei meinannut eläimelle maistua. 

Eläinlääkäri tutki lemmikin ja totesi, ettei kyseessä ole koira vaan kesytetty kettu. Paikallisen eläintarhan asiantuntijat vielä vahvistivat tiedon. Näin ollen nainen päätti luopua rakkaasta lemmikistään. Nykyisin kettu elää eläintarhassa, jossa se saa lajilleen tyypillistä ravintoa.

Lue myös: Kissa tuo omistajalleen erikoisen lahjan joka aamu - ihastuttaa Instagramissa

Lähde: UNILAD 

Kilpailut

Uusimmat