Kuva: Shutterstock

Mies kysyi yksinkertaisen kysymyksen tiskikoneesta - twiitistä välitön nettihitti

10.05.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Oletko koskaan miettinyt, miltä tiskikoneessa näyttää silloin, kun se on käynnissä?

Tiskikone on arkea helpottava laite, jonka sisälle ei kuitenkaan pääse kurkkaamaan kuin vasta siinä vaiheessa, kun kone on jo pesuohjelman vienyt läpi. Bobby-niminen Twitter-käyttäjä heräsi omien sanojensa mukaan siihen, että hän ei oikeastaan tiedä ollenkaan, mitä tiskikoneen sisällä tapahtuu, sen ollessa käynnissä. 

Twiitti lähti leviämään nopeasti nettihitiksi, koska muutkin ihmiset ymmärsivät, ettei heilläkään ollut mitään tietoa näin yksinkertaisesta ja toisaalta niin mielenkiintoisesta asiasta.

"Kun avaat tiskikoneen sen ollessa päällä, kaikki pysähtyy. Hyvin epäilyttävää toimintaa, sanoisinko." 

"Olen aina miettinyt samaa, että mitä tiskikoneen sisällä tapahtuu, mutta en toisaalta ikinä ole ottanut asiasta selvää."

Eräs kodinkonevalmistaja jopa asensi itse kameran tiskikoneen sisälle, jotta ihmiset löytäisivät vihdoinkin vastauksen kysymykseensä. 

Videolla käy tosin ilmi se, mitä ihmiset jo arvelivatkin tiskikoneen sisällä tapahtuvan. Lika poistuu vesisuihkujen myötä alas. Klippi on kuitenkin ollut niin mielenkiintoinen, että ihmiset ovat katsoneet sen tuhansia kertoja jo lyhyessä ajassa. 

Lue myös: Äiti luuli löytäneensä tyttärensä seksilelun tiskikoneesta - paljastui aivan muuksi

Lähde: LADbible 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat