Kuva: Shutterstock

Himokkaimmat horoskooppimerkit paljastettiin - katso, keneltä saat takuuvarmat kyydit

31.05.2018 21:45 - Senja Rapila

Esimerkiksi Skorpionit ovat niin villejä ja intohimoisia sänkypuuhissa, että puuhailuun kannattaa miettiä valmiiksi turvasana.

Elite Daily -sivusto on listannut villeimmät ja intohimoisimmat horoskooppimerkit, jotka ovat miltei aina valmiina toimintaan - olipa päivä ollut kuinka väsyttävä, aina on aikaa pienelle lemmenleikille.

Vaikka sivustolla listattiin todennäköisesti halukkaimmat horoskooppimerkit, täytyy se muistaa, että aina löytyy poikkeuksia.

Miten on, löydätkö oman tai kumppanisi merkin alapuolelta?

Oinas

Peloton ja seikkailunnälkäinen Oinas on aina valmis tositoimiin. Heidän impulsiivisen ja intohimoisen luontonsa takia Oinaat ovat ensimmäisiä, jotka vievät kumppaninsa ravintolan vessaan intohimoisten lemmenleikkien toivossa, jos himot iskevät. He ovat kyltymättömiä ja pelottomia makuuhuoneessa - ja sen ulkopuolella.

Leijona

Leijonat ovat makuuhuoneiden kuninkaita ja kuningattaria. Tämän lämminsydämisen ja rakastavan horoskooppimerkin edustaja on enemmän kuin onnellinen siitä, jos saa ottaa ohjat omiin käsiinsä sängyn puolella. Pelkästään hänen luonnollinen karismansa voi saada sinut riisumaan vaatteesi nopeammin kuin ehdit tajuamaan. 

Leijona-horoskooppimerkin edustajat kaipaavat kuitenkin egolleen pönkitystä, joten älä unohda kehua hänen suoritustaan vuolaasti.

Skorpioni

Skorpioni - tuo seksuaalisesti varautunein ja intohimoisin horoskooppimerkin edustaja. Nämä henkilöt oikein uhkuvat seksiä; he ovat voimakkaita, intohimoisia ja vetovoimaisia. Halutessaan he voivat vietellä sinut jokaisella sanallaan ja eleellään. Hänen kanssaan kannattaa miettiä turvasana valmiiksi, koska meno voi muuttua villiksi.

Jousimies

Jousimiehet haluavat kokea seikkailuja myös vällyjen välissä. Jokainen seksuaalinen kokemus on heille seikkailu, ja avaraluontoisen mielensä vuoksi he kokeilevatkin innolla uusia asioita. Seksi on heille leikkiä.

Näihin horoskooppimerkin edustajiin on helppo koukuttua heidän villin ja avoimen seksuaalisen luontonsa vuoksi, mutta nauti siitä kun se vielä kestää. He kyllästyvät helposti, eikä Jousimiehiä voi kesyttää. Voit kuitenkin yrittää, mutta siitä ei tule helppoa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka tarjoavat eniten hellyydenosoituksia ja rakkautta - kuulutko joukkoon?

Lue myös: Onko hän Se Oikea? Katso mistä tiedät, että hänestä kannattaa pitää kiinni

Lue myös: 6 asiaa, joita ei tulisi tehdä suudellessa - katso, mitä kannattaa välttää

Kilpailut

Uusimmat