Nainen laihdutti itsensä timanttiseen kuntoon - urakka alkoi järkyttävällä tavalla

04.06.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Betsy Ayala laihdutti lähes 50 kiloa, kun hän sai tietää miehensä pettäneen häntä.

Jokaisella on omat syynsä aloittaa laihdutus. Yleensä se on unelma päästä hyvään kuntoon, jotta pystyisi elämään mahdollisimman pitkään terveenä. Betsy Ayalalla sysäys laihdutukseen tuli sellaiselta tahlta, joka tuntuu vain pahalta painajaiselta. 

Ayala synnytti vuonna 2013 tyttären ja oli jo aloittanut raskauskilojensa karistamisen. Ayala kuitenkin sai tietää, että hänen aviomiehensä oli pettänyt vaimoaan työtoverin kanssa. Nainen oli ollut vuosia naimisissa miehen kanssa. 

Asian teki vielä kipeämmäksi se, että Ayala sai tietää miehensä ja naisen välisistä viesteistä, näiden haukkuneen häntä todella rumilla sanoilla. Viesteissä niin miehen rakastaja kuin aviomies itsekin kertoi Ayalan olevan läski ja lehmä. 

- Olin ollut mieheni kanssa yhdessä, kun olin 17-vuotias. Mieheni oli aina kertonut minulle, että näytän hyvältä. Hän oli jopa kannustanut minua syömään epäterveellisesti, joten pidin häntäkin syyllisenä tilanteeseeni, Ayala kertoo UNILAD-julkaisun mukaan. 

Nainen päätti erota miehestään ja treenata itsensä timanttiseen kuntoon. Ayala karsi ruokavaliostaan sokeriset herkut sekä aloitti treenaamisen sisarensa kanssa. 

Nainen on urakkansa aloittamisen jälkeen pudottanut lähes 50 kiloa. 

- Vaikka sitä ei uskoisi, niin tänä päivänä voisin kiittää pettäjämiestäni. Sain täysin uuden startin elämälleni ja olen siitä erittäin kiitollinen, Ayala kertoo. 

Sen lisäksi, että Ayalan ulkonäkö on muuttunut laihtumisen myötä, hän on myös omien sanojensa mukaan positiivisempi. 

- Olen niin erilainen ulkoisesti kuin sisäisesti. Ennen kuljin hartiat lysyssä, mutta nyt olen positiivisempi ja iloisempi kuin aikoihin, hän iloitsee. 

Lue myös: Helppo neuvo pysyä kohtuudessa herkkujen suhteen - tasapaino on avainasemassa

Lähde: UNILAD

Uusimmat