Kuva: Shutterstock

Pieni orava kärsi yllättävästä ongelmasta - katso kuvat pelastusoperaatiosta

18.06.2018 22:45 - Elisa Jalasjoki

Eläimen etuhampaat olivat kasvaneet niin pitkiksi, ettei se kyennyt syömään kunnolla.

Mikään ei tunnu niin sydäntäsärkevältä, kuin pienen ja viattoman eläimen kärsimys. Tällaiseen epämiellyttävään tilanteeseen ajautui kuitenkin kanadalaisnainen Jannet Talbott, huomatessaan eräänä aamuna pihallaan oravan, joka taisteli hyvin epätavallisen ongelman kanssa. 

Pieni eläin ei kyennyt juuri syömään tai toimimaan, sillä sen etuhampaat olivat kasvaneet niin ylipitkiksi, että ne tulivat jopa monta senttiä ulos sen suusta. Seurattuaan jonkin aikaa eläimen toimintaa ja hapuilua, Talbott päätti toimia. Hän alkoi tutkia YouTubesta ohjevideoita siitä, kuinka voisi auttaa eläintä ja päätti lopulta käydä käsiksi tämän hampaisiin. Kynsinauhaleikkureita hyödyntäen Talbott leikkasi onnistuneesti ylipitkät hampaat, ja samalla pelasti eläimen suurelta kärsimykseltä. 

Muutaman päivän kuluttua varsin onnelliselta vaikuttava orava palasikin jo takaisin pihalle ruokailemaan silminnähden tyytyväisenä. Verkkolehti Global Newsin toimittaja Sarah Kraus jakoi Twitterissä kuvasarjan, joka havainnollistaa selvästi sen, kuinka Talbott epätavallisesta haasteestaan selvisi. Viimeisissä kuvissa pienen eläimen voidaan nähdä lähes hymyilevän. Suloiset kuvat voit katsoa alta. 

"Jannet Talbottin takapihaltaan ottamissa kuvissa näkyy tarkalleen, mikä Bucky-oravan hampaissa oli vialla", Kraus kirjoittaa. 

Kraus kuvailee Talbottin seuranneen oravan taistelua jo jonkin aikaa, ennen kuin päätti alkaa toimia. 

"Voilà! Erittäin tarpeellisen "hammaslääkärikäynnin" jälkeen Buckyn naama näyttää täysin erilaiselta. Hän juoksi puuhun ja hieroi poskiaan sitä vasten - teki jotakin sellaista, mihin ei aiemmin ollut kyennyt", Kraus hehkuttaa onnistunutta prosessia. 

Viimeisessä Krausin jakamassa kuvassa "Buckyn" voidaan katsoa melkeimpä hymyilevän tyytyväisenä syöttölaitteessa istuessaan.

Lue myös: Ohikulkijan kuvaama video oravasta hauskuuttaa - "Eläimen paras päivä"

Lue myös: Kioskin alahyllyltä katosi suklaapatukoita - omistajat nappasivat videolle erikoisen varkaan

Lähde: Global News

Kilpailut

Uusimmat