Aimi, 43, jäi koukkuun kauneusleikkauksiin: "En varmaan koskaan ole tyytyväinen ulkonäkööni"

28.07.2018 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Aimi Veness on käyttänyt hurjan summan erilaisiin operaatioihin.

43-vuotias Aimi Veness on koukuttunut täysin erilaisiin kauneusleikkauksiin. Tähän mennessä hän on kuluttanut yli 100 000 euroa erilaisiin toimenpiteisiin, eikä silti ole vieläkään tyytyväinen muutoksiin.

Venssin tavoitteena on näyttää Wonder Womanilta. Kyseiseen tavoitteeseen päästäkseen hän on suurennuttanut rintansa, leikkauttanut nenänsä ja luomensa, täyttänyt huulensa sekä ottanut erilaisia hormonipistoksia.

Viimeisimmässä operaatiossa hänen peppuunsa laitettiin täytettä, mutta Veness ei ole tyytyväinen lopputulokseen, vaan haluaa vieläkin suuremman takapuolen. Tämän lisäksi hän haaveilee siitä, että saisi joskus design-vaginan.

- Rakastan kauneusleikkauksia. Se on minulle kuin eräänlainen harrastus. En murehdi sitä, että kuolen leikkauksiin, sillä elämä on muutenkin aivan liian lyhyt. Saattaa olla, että jään auton alle hetkenä minä hyvänsä, hän kertoo.

Veness kuitenkin myöntää, että hän tuskin koskaan tulee olemaan täysin tyytyväinen ulkonäköönsä ja sen vuoksi hänellä on koko ajan suunnitteilla uusia leikkauksia.

Kuvia naisesta pääset katsomaan alta.

Lue myös: Kauneusleikkaus pilasi naisen nenän - katso järkyttävät kuvat

Lue myös: Harkitsetko kauneusleikkausta? Selvitä ensin nämä asiat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat