Kuva: Shutterstock

Omituinen trendi leviää - vaseliinia ja hammastahnaa hierotaan iholle isompien rintojen toivossa

01.08.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Hammastahnan ja vaseliinin pitäisi kasvattaa rintoja sekä saada ne tuntumaan kiinteämmiltä.

Naurettavalta kuulostava uusi trendi on alkanut leviämään nuorten naisten keskuudessa ympäri maailmaa. Naiset hierovat rintoihinsa hammastahnaa ja vaseliinia isompien rintojen toivossa. 

YouTube-videot ovat keränneet jo miljoonia katselukertoja lyhyessä ajassa. Ei ole yllättävää, että asiantuntijoiden mukaan kyseessä ei ole ihmelääke isompien ja kiinteämpien rintojen saamiseksi. Eräs vloggaaja esimerkiksi vannoo hammastahnan, jauhojen, kurkun ja munanvalkuaisen nimeen kiinteämpien rintojen saamiseksi. 

Ideana on hieroa tahnaa rintakehään ja rintoihin muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen tahna jätetään paikoilleen vielä pariksi minuutiksi ennen huuhtelemista. Vloggaajat ovat kertoneet, että ovat saaneet näkyviä tuloksia aikaan jo viikossa. 

Amerikkalainen bloggaaja Marsha kuitenkin pettyi karvaasti uuteen trendiin. 

- Olen aina halunnut isommat rinnat ja kokeilin seosta yhteensä 30 päivän ajan, enkä saanut minkäänlaisia tuloksia, joten tämä on täysin hyödytöntä, hän kertoo The Sun -julkaisun mukaan. 

Plastiikkakirurgi Christopher Inglefield pitää trendiä lähinnä surullisena. 

- Tämä vain kertoo sen, kuinka moni nainen on tyytymätön omiin rintoihinsa. Kuten myös monet muut metodit internetissä, niin myös tämäkin, on toimimaton. Voit kyllä saada seoksen avulla raikkaan tuoksun rintoihisi hammastahnasta johtuen, mutta se siitä. Tällä seoksella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että rintasi kasvaisivat tai tuntuisivat kiinteämmiltä, Inglefield kertoo. 

Lue myös: Uusi trendikuosi syrjäyttää pilkut ja pallot - katso inspiroivat kuvat

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat