Kuva: Shutterstock

Kaverin "auttava" teko vei 16-vuotiaan sairaalaan - tapaus tallentui videolle

09.08.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Nuorisojoukko oli kokoontunut lähes 20 metriselle sillalle tarkoituksenaan hypätä veteen.

Kaverin "auttavaksi" tarkoitettu teko oli koitua 16-vuotiaan tytön hengen päälle. Nuorisjoukko oli kokoontunut Washingtonissa sijaitsevalle 20 metriä korkealle sillalle. Mitä ilmeisimmin heidän oli tarkoitus ainakin yrittää hyppäämistä veteen, mutta hyppyvuorossa ollut Jordan Holgerson, 16, ei uskaltanut hypätä. 

Eräs nuori kuvasi tapauksesta videon, joka on levinnyt tapauksen jälkeen ympäri maailmaa. Videolla Holgerson sanoo selkeästi, ettei aio hypätä. Teinin takana ollut kaveri päätti kuitenkin ottaa asian omiin käsiinsä ja tönäisi Holgersonia rajusti selkään, jonka johdosta Holgerson putosi hallitsemattomasti sillalta. 

Nuori nainen putosi veteen mahalleen, jonka vuoksi häneltä murtui useita kylkiluita. Yksi vahingoittuneista kylkiluista lävisti jopa hänen keuhkonsa. Oli ihme, että tyttö ei menttänyt henkeään. 

- Olisin voinut kuolla. Kun olin puolivälissä pudotusta, luulin että menetän tajuntani, mutta putosinkin tajuissani veteen, Holgerson kertoi. 

Hänen mukaansa joku tuli pelastamaan hänet vedestä, koska hän ei päässyt itse pois. Tyttö kertoi, että hänen kaverinsa pahoitteli tapausta, mutta hän on silti erittäin vihainen tälle tönäisystä. 

Holgersonin äiti on kertonut The Sun-julkaisun mukaan, että on vielä epävarmaa tuleeko hänen tyttärensä tönäisseelle nuorelle seurauksia. Äiti on käynyt tekemässä asiasta ilmoituksen viranomaisille. 

- Tuo ei ole hyväksyttävää. Tuollainen teko olisi voinut tappaa tyttäreni, äiti kommentoi tapausta. 

Lue myös: Parturi pilaili brutaalisti pikkupojan kustannuksella - videolla 10 miljoonaa katselukertaa

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat