Kuva: YouTube

Kaverinsa sillalta tönäisseelle tytölle on tulossa seuraamuksia - vankila uhkaa

20.08.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Tönäisty tyttö loukkaantui vakavasti tempauksen seurauksena.

Kerroimme pari viikkoa sitten nuorison uhkarohkeasta tempauksesta, jossa nuorisojoukko oli kokoontunut kanadalaiselle sillalle tarkoituksenaan hypätä. Hyppyvuoroaan mietti 16-vuotias Jordan Holgerson, joka päätti ettei uskaltaisi hypätä. Holgersonin kanssa sillalla ollut kaveri päätti kuitenkin tönäistä nuoren naisen sillalta alas, jonka vuoksi Holgerson päätyi sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. 

Nyt viranomaiset ovat tutkineet videollekin tallentunutta tapausta ja päättäneet, että Holgersonin tönäisseelle Taylor Smithille, 18, on tulossa syyte tapauksen johdosta. Viranomaisten mukaan Smith osoitti vakavaa välinpitämättömyyttä, kun hän tönäisi kaverinsa sillalta alas. 

Smith on kertonut, että hän aikoo ottaa syytteet vastaan aikuismaisesti, mutta on selventänyt ettei hänen tarkoituksenaan ollut vahingoittaa kaveriaan. Hän halusi auttaa Holgersonia vain voittamaan pelkonsa. 

Smithiä uhkaa jopa vuosi vankilassa ja monen tuhannen euron sakot. 

Holgerson laskeutui veteen vatsalleen. Tapauksen johdosta häneltä murtui kuusi kylkiluuta, hän kärsi ilmakuplista ja hänen keuhkonsa puhkesi. Teinin äiti Genelle kertoi jo aiemmin, että hän ei aio jättää asiaa tähän vaan toivoo saavansa tönäisijän vastuuseen tekemisistään. 

Lue myös: Kaverin "auttava" teko vei 16-vuotiaan sairaalaan - tapaus tallentui videolle

Lähde: UNILAD

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat