Kuva: Shutterstock

Raskaana oleva nainen näpäytti miestä, joka piti laukkuaan istuimella - kerää ylistystä somessa

11.09.2018 21:45 - Erica Alaluusua

Nainen päätti istua paikalle siitäkin huolimatta, ettei mies siirtänyt tavaroitaan.

Välillä joukkoliikenteen kulkuneuvoissa voi olla hieman täyttä. Tällöin on enemmän kuin toivottavaa, ettei vapaita penkkejä käytettäisi istumapaikkoina tavaroille. Tästä antoi viimeisillään raskaana oleva Brydie Lee-Kennedy opetuksen miehelle, joka säilytti laukkuaan vapaalla istumapaikalla. Nainen päätti istua paikalle siitäkin huolimatta, että mies säilytti siinä tavaroitaan. 

Lee-Kennedy jakoi tarinansa Twitterissä, ja twiitistä tuli välitön hitti. Twiitissään hän kirjoittaa, ettei tuntematon mies siirtänyt laukkuaan pois vapaalta istumapaikalta, mutta hän päätti istua paikalle siitäkin huolimatta. Twiitti on saanut tähän mennessä yli 17,6 tuhatta tykkäystä, ja lähemmäs 2000 kommenttia. 

"Istuin juuri miehen käden ja laukun päälle, kun hän ei siirtänyt niitä antaakseen viimeisen vapaan paikan bussista. Matkamme on hyvin hiljainen", Lee Kennedy kertoo twiitissään.

Twiitin voit lukea alta.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Myös muut kommentoijat ovat kertoneet kokeneensa vastaavia tilanteita, joissa raskaana olevalle henkilölle ei ole tarjottu lainkaan istumapaikkaa.

"Kun olin neljännellä kuukaudella raskaana kysyin mieheltä, voisinko saada hänen paikkansa junasta. Voin todella pahoin ollessani raskaana. Hän sanoi "Jos haluat tasa-arvoa, voit varmaankin seistä". Oksensin hänen päälleen. Ja hänen lehdelleen. Ja hänen tietokonelaukulleen. Shokki hänen kasvoillaan oli ilahduttava", yksi kommentoijista kirjoittaa.

"Kun olin kahdeksannella kuukaudella raskaana, mies täydessä metrossa pyysi minua väistämään, jotta hän voisi istua ystävänsä viereen. Uskon, että mulkaisunu aiheuttaa hänelle yhä painajaisia ja sanani kaikuvat yhä hänen korvissaan", kertoo toinen kommentoija omista kokemuksistaan. 

Ehkä jatkossa opetuksen saaneet miehet ovat siirtäneet itsensä tai omaisuutensa suosiolla.

Lue myös: Isä istui teini-idolin viereen lentokoneessa - tyttären twitter-päivityksestä nettihitti

Lähde: Twitter

Kilpailut

Uusimmat