Kuva: Shutterstock

Netti innostui saksalaisen baarin vessasta löytyvästä keksinnöstä - "Saksalaista käytännöllisyyttä"

29.09.2018 18:15 - Iiro Myllymäki

Keksintö on pelastus pahoinvoiville bilettäjille.

Ylilyönnit alkoholin juomisen kanssa ovat monelle tuttu juttu. Baarissa tulee innostuttua hieman liikaa, ja muutaman tequilan jälkeen oksennus nousee kurkkuun. Koska kukaan tuskin haluaa antaa ylen julkisesti koko baarin nähden, tässä vaiheessa suuntana on baarin vessa ja vessanpönttö.

Saksassa on kuitenkin varustauduttu tällaisia tilanteita varten hieman keskivertoa paremmin. Muun muassa LADbible kirjoittaa, että joissain Saksan baareissa pahoinvoivan asiakkaan ei tarvitse odottaa vessakopin vapautumista, vaan oksennuksen voi päästää tarkoitusta varten erikseen suunniteltuun oksennuslavuaariin. Eräs Reddit-sivuston käyttäjä julkaisi sivustolle kuvan tällaisesta lavuaarista.

"Täällä Saksassa meillä on 'oksennuslavuaareja' joissain julkisissa paikoissa, joissa järjestetään esimerkiksi Oktoberfestin kaltaisia tapahtumia", kuvan ladannut käyttäjä kirjoittaa. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Kuva sai välittömästi suuren suosion, ja se on kerännyt parissa päivässä noin 2000 kommenttia. Keksintö on monen mielestä varsin oivallinen. Jotkut ovat kiinnittäneet huomionsa myös altaan molemmilla puolilla oleviin käteviin kahvoihin.

"Kuka tahansa tämän suunnittelikin tiesi, mitä oli tekemässä", on yksi kehunut.

"Kotini kylpyhuone tarvitsee tällaisen", on toinen todennut.

"Hyvä esimerkki saksalaisesta käytännöllisyydestä ja tehokkuudesta", on myös kommentoitu.

Jotkut saksalaiset ovat kuitenkin tulleet kommenttikenttään kertomaan, etteivät ole koskaan nähneet kyseistä keksintöä missään saksalaisessa vessassa. Täytyykin toivoa, että pahoinvoivalla turistilla käy hyvä tuuri seuraavalla Saksan-matkalla ja oksennuslavuaari löytyy, kun sille on eniten tarvetta.

Lue myös: Uutisreportterin päälle oksennettiin suorassa lähetyksessä - jatkoi haastattelua muina miehinä! Katso

Lähteet: LADbible, Reddit

Kilpailut

Uusimmat