Kuva: YouTube

Uutisreportterin päälle oksennettiin suorassa lähetyksessä - jatkoi haastattelua muina miehinä! Katso

05.07.2017 17:30 - Senja Rapila

Itsenäisyyspäivä sai amerikkalaiset kittaamaan alkoholia niin, että juomisen huonot puolet nähtiin myös suorassa televisiolähetyksessä.

Yhdysvalloissa juhlistettiin eilen 4th of July -juhlaa, eli maan itsenäisyyspäivää. Kekkerit ovat maassa tuolloin suuret ja paikallinen televisiokanava oli käynyt eräissä suurissa rantabileissä haastattelemassa humalaisia amerikkalaisia. Uutisreportteri ei kuitenkaan osannut arvata sitä, mikä häntä rannalla odottaisi.

Wendy-niminen uutisreportteri sai nimittäin suoran lähetyksen aikana yrjöt päällensä, ja videot tilanteesta ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Kaikista eniten sosiaalisessa mediassa ollaan ylistetty naisen taitoa jatkaa lähetystä ilman erityistä reaktiota oksennukseen.

Naisen onneksi suurin osa oksennuksesta meni hänen haastattelemansa miehen päälle, mutta reportteri sai siitä myös oman osansa. Kun Wendy oli saanut oksennukset päälleen, hän jatkoi rauhallisesti muiden ihmisten haastattelua parin minuutin ajan, koska hän luuli olevansa vielä suorassa lähetyksessä.

- Kun lähetys päättyi, ajoin kotiin, otin kuuman suihkun ja pitkät päiväunet, uutisreportteri kirjoitti tapahtuneen jälkeen omaan blogiinsa.

Suorassa lähetyksessä nähtiin vain tällainen pätkä, jossa lähetys siirrettiin heti oksennuskohtauksen jälkeen studioon, missä kollegat kauhistelivat tapahtunutta:


Voit katsoa tallenteen koko lähetyksestä alapuolella olevalta videolta tai täältä.

Lähde: Mashable

Lue myös: Oksentaminen voi johtaa jopa hengenvaaralliseen nestehukkaan! Faktat yrjöämisestä yllättävät

Lue myös: Autoilijat menettävät tajuntansa, ovet napsahtavat lukkoon - tien väitetään olevan vainottu!

Lue myös: Huolestuttava tutkimustulos: Osa maailman väestöstä uskoo, että kaakaojuoma tulee lehmästä

Kilpailut

Uusimmat