Kuva: Getty Images

Katso julkkisten parhaimmat halloween-asut kautta aikojen - ota vinkit talteen

09.10.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Halloween lähestyy, joten jos asusi vielä uupuu, ota täältä vinkit talteen.

Halloween lähestyy ja Suomessakin karkki vai kepponen -juhla on noussut suositummaksi vuosi vuodelta. Halloweeniin kuuluu osana pukeutuminen, joten ei ihme, että julkkiksetkin ovat panostaneet omiin asuihinsa. 

Good Housekeeping -julkaisu listasi yhteen upeimmat julkkisten halloween-asut, joista voi kernaasti ottaa mallia omia juhlia ajatellen. 

Jessica Biel ja Justin Timberlake 

Tämä kaksikko on oikea halloween-pukujen kuningatar ja kuningas. He ovat keksineet monena vuonna mitä mielenkiintoisimpia asuja muun muassa Toy Story -leffan tiimoilta, mutta kaksikon pari vuotta sitten kehittämät halloween-asut olivat nerokkaat. He olivat pukeutuneet trolleiksi eli peikoiksi. 

Allison Williams 

Girls-tähti Allison Williams pukeutui Kaunotar ja Hirviö -elokuvasta tutuksi Belle-kaunottareksi. Williams sädehti upeassa asussa. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Heidi Klum

Huippumalli Heidi Klum on täysin tunnistamaton vuonna 2015 otetussa kuvassa, jossa hän esittää kuuluisaa piirroshahmoa Jessica Rabbittia. Nainen jakoi muodonmuutoksestaan videoita Instagramissa, jossa paljastuu, että muutokseen meni monta tuntia. 

(kuva: Getty Images )

View this post on Instagram

#heidiHalloween @prorenfx @mikefontaine237

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Liv Tyler 

Kun näyttelijä Liv Tyler odotti kolmatta lastaan, hänen Halloween-asunsa oli täysin selvä. Liv esitti uunia, jossa oli pulla. Tyler jakoi hulvattoman kuvan vuonna 2014, kun nainen oli syömässä pulla uunissa -asussa. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

View this post on Instagram

Bun in my oven... 💗💘💕

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Gisele Budchen ja Tom Brady 

Huippumalli Gisele Bundchen julkaisi miehensä Tom Bradyn kanssa erikoisen halloween-asun. Avokadoa paahtoleivällä -asussa yhdistyvät kaksi hyvää, paahtoleipä ja avokado. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Katy Perry

Laulaja Katy Perry hämmästytti halloween-asullaan vuonna 2014. Nainen pukeutui nimittäin juustonaksuksi. Käsilaukuksi nainen oli valinnut tyhjän juustonaksupussin. 

(kuva: Getty Images )

Lue myös: "Tyhjän kankaan" -meikki hurmaa Instagramissa - onko tässä Halloweenin hittityyli?

Lähde: Good Housekeeping 

Kilpailut

Uusimmat