Kuva: Shutterstock

8 asiaa, joita vain nainen voi ymmärtää - samaistutko?

23.10.2018 17:15 - Henna Koste

Naiset salakuljettavat töissä siteitä ja tamponeita erilaisin keinoin.

Naisen elämään kuuluu lukuisia tilanteita, joita eivät miehen voi aina tajuta - vaikka varmasti haluaisivatkin. Muun muassa kuukautiset tuovat joka kuukausi elämäämme lukuisia rutiineja. The Talko listasi tuoreella videollaan asioita, jotka ovat naisväelle arkea.

1. Kuukautiset vaikuttavat moneen asiaan - ei vain siihen, että tamponien, siteiden ja kuukupin kanssa pitää säätää. Pahimmillaan kivuliaat kuukautiset kaatavat sängyn pohjalle kärsimään. Ja kyllä, ne vaikuttavat myös mielialaan. 

2. Julkisissa wc-tiloissa naiset auttavat toisiaan. Jos wc-kopin lukko on rikki, toinen nainen luultavasti lupaa vahtia, ettei kukaan tule sisään. Hiuslakkaa ja pinnejä voi pyytää tuntemattomaltakin lainaan. 

3. Korkokengät näyttävät kauniilta, mutta läheskään aina ne eivät ole mukavat. Harva mies kuitenkaan ymmärtää, kuinka kipeät päkiät ja varpaat ovat juhlaillan jälkeen korkokengillä kävelystä ja tanssimisesta. 

4. Moni nainen tietää, kuinka ahdistavaa uusia sukkahousuja on pukea ja varoa jokaisella liikkeellä rikkovansa ne. 

5. Myös naiset säilyttävät toisinaan avaimia taskuissaan, mutta miehiä useammin naiset kantavat tavaroitaa laukuissa. Niihin voi kulua paljon rahaa, eikä yksi laukku toimi jokaisen asun kanssa. Niinpä laukkua saatetaan vaihtaa monta kertaa viikossa, jolloin myös tavarakasa siirtyy veskasta toiseen. 

6. Salakuljetamme usein hihoissamme, taskuissamme, paidan helmassa ja muissa piilopaikoissa tamponeja ja siteitä vessaan. Vaikka hymyilemme iloisesti käytävällä vastaantulijoille, mielessä saattaa jyskyttää ajatus, että onko kuukautiset tulleet läpi. 

7. Punainen huulipuna näyttää kauniilta - niin kauan kuin se ei ole myös hampaissa. Tämän miettiminen vie toisinaan naiselta aikaa. On myös harmillista huomata treffien jälkeen, että hampaat hehkuvat punaisina. 

8. Silkkiset sääret tuntuvat ihanalta sen jälkeen, kun olet piilotellut (tai esitellyt) pitkiä säärikarvoja viikkokausia. 

Siinä miehille muutamia tärppejä meistä naista. Emmekä vielä päässeet puhumaan edes raskausajasta. Katso loput kohdat The Talkon videosta. 

Lue myös: Piirrokset naisten elämästä huvittavat - tunnistatko itsesi?

Kilpailut

Uusimmat