Kuva: Shutterstock

Mallikaunotar mureni täysin pettäjäpoikaystävän takia - elää nykyisin pimeässä huoneessa

30.10.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Michelle Hardy haluaa kertoa tarinansa, jotta kukaan ei ottaisi elämää itsestäänselvyytenä.

Mallikaunotar, Michelle Hardy, 20, kertoo elävänsä parhaillaan pahinta aikaa elämässään. Hardy ei ole poistunut omasta makuuhuoneestaan pitkään aikaan, koska hänen mielensterveysongelmansa ovat ajaneet hänet neljän seinän sisälle. 

Hardyn ongelmat alkoivat, kun hänen poikaystävänsä jäi kiinni pettämisestä. Asia murensi nuoren naisen itsetunnon täysin, hänelle puhkesi syömishäiriö ja nainen kärsi lisäksi valoherkkyydestä. Tämän vuoksi hän linnoittautui pimeään huoneeseen. 

Naista ruokitaan letkujen avulla ja hän ei saa liikkua yksin, koska perhe pelkää naisen tekevän itselleen jotain. Hardy on kertonut, ettei hän kuitenkaan halua pitää ongelmiaan vakan alla vaan tuoda ne päivänvaloon, jotta joku muu pystyisi hankkimaan apua. 

"Kun tapasin poikaystäväni ensimmäisen kerran, tiesin heti hänen olevan pettäjä. Minulla on kuitenkin aina ollut huono itsetunto, jonka johdosta en uskaltanut erota hänestä. Sain hänet kiinni muutaman kerran, kun hän viestitteli tyttöjen kanssa, mutta hän lupasi lopettaa.

Kaikki muuttui muutaman viikon ajaksi. Huhtikuussa sain hänet kuitenkin kiinni pettämisestä ja tuolloin mielenterveyteni oli todella huteralla pohjalla. Sain pahan shokkireaktion asian tultua ilmi. 

Mielenterveyteni kääntyi huonompaan suuntaan. Kehoni reagoi erilaisilla oireilla, joista pahin on valoherkkyy. Saan valosta kovia päänsärkykohtauksia, joiden vuoksi en voi olla valoisassa kovinkaan pitkään. Kun näen lääkäriäni, minulla on aina side silmilläni, jotta valo ei häikäisisi.

Haluan kertoa tarinani, jotta ihmiset eivät pitäisi asioita itsestäänselvyyksinä." 

Vaikka Hardy ei itse näe tällä hetkellä tulevaisuuttaan kovinkaan kirkkaana, hänen perheensä on ollut erittäin iso tuki nuoren naisen elämässä. 

Lue myös: Sosiaalisen median negatiiviset vaikutukset mielenterveyteen listattiin - lue 5 kohtaa

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat