Kuva: Shutterstock

Pariskunnan erikoiset hääkuvat leviävät maailmalla - ymmärrätkö syyn?

15.11.2018 16:15 - Katariina Auvinen

James ja Laura Mortierin kuvat ovat kaikkea muuta kuin siloteltuja.

Hääkuviin toivotaan monesti persoonallista otetta ja kaunista maisemaa. Näin ainakin oli yhdysvaltalaisten James ja Laura Mortierin kohdalla, jotka olivat menneet juuri naimisiin. He halusivat ottaa ikimuistoiset kuvansa Skotlannin vuorilla, joten he palkkasivat arvostetun valokuvaaja Andrew Raen. Pari ei ole ainut, joka on halunnut ikuistaa tärkeän hetkensä upeassa paikassa. Pääset lukemaan lisää täältä

Rae johdatti pariskunnan vuorille, jonne he tekivät matkaa kävellen. Tuulinen ja sateinen keli piiskasi pariskuntaa kasvoihin, joista syntyi erinomaisia tilannekuvia. Kuvat ovat saaneet medianäkyvyyttä maailmalla, koska ne ovat monen mielestä kaikkea muuta kuin siloteltuja hääkuvia. 

Sen sijaan kuvissa näkyvät onnellisuus, levinneet meikit, mutaiset tiet ja sateen piiskaamat maisemat. 

- Oletimme pientä tuulta ja puhuria, mutta tämä kylmä sade ja valtava tuuli tulivat todellakin yllätyksenä meille molemmille, sulhanen nauraa Mirror-julkaisun haastattelussa. 

He perustelevat kuvauspaikkaa sillä, että molemmat puolisoista pitävät ulkoilusta ja ovat aina valmiita seikkailuun, jos sellainen mahdollisuus aukenee. 

- Meidän ensimmäinen vaihtoehtomme oli lähteä Ranskan maalaisseudulle, mutta olisimme törmänneet kielimuuriin, Laura Mortier kertoo. 

Lue myös: Voiko hääkuvaus mennä pahemmin pieleen? Kuvaaja unohti hääparin, kuvasi vain takapuolia!

Lue myös: Pari otatti erikoiset hääkuvansa supermarketissa - tulos on ihastuttava

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat