Kuva: Shutterstock

Syövästä selvinnyt tyttö joutui kynsisalongissa pilkan kohteeksi: "He kutsuivat minua pojaksi"

09.12.2018 10:15 - Reija Saarinen

Tapauksen johdosta muutama työntekijä irtisanottiin.

Yhdysvaltalainen Iliana Bellard, 10, joutui ikävään tilanteeseen, kun hän päätti mennä äitinsä kanssa juhlistamaan syövästä toipumistaan. Paikalle olleet työntekijät nimittäin kutsuivat häntä pojan näköiseksi.

- He kutsuivat minua pojaksi. Nolostuin siitä vähän, Iliana kertoo haastattelussa.

Myös äiti kuuli ikävät kommentit, joita hänen lapselleen sanottiin kesken kynsien laiton.

- He vain sanoivat, että todella outoa, kun näyttää siltä, että laitettaisiin pojan kynsiä kuntoon. Sen jälkeen he nauroivat ja jatkoivat vielä, että eivät pääse yli siitä, että hän näyttää pojalta, äiti kertoo.

Äiti Elizabeth puuttui tilanteeseen ja totesi työntekijöille, että hänen tyttärellään ei ole hiuksia siksi, että tämä on juuri käynyt läpi rankat syöpähoidot.

Äiti jakoi kokemuksensa myös sosiaalisessa mediassa, jossa se ymmärrettävästi nosti tunteet pintaan. Lopulta myös yritys joutui ottamaan kantaa kohuun. He kertoivat, että loukkauksiin syyllistyneet työntekijät oli irtisanottu.

- Olemme syvästi pahoillamme siitä, että tällaista on sattunut. Meille jokainen ihminen on tervetullut juuri sellaisena kuin on, eikä kenenkään tarvitse kuulla moisia kommentteja, tiedotteessa muun muassa todetaan.

Videon Ilianasta pääset katsomaan alta.

Lue myös: Julia, 22, sairastui syöpään: "Itkin, koska pelkäsin kaljuuntumista, ihmisten reagointia ja sääliä"

Lähde: Wfla

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat