Kuva: Youtube

Maailmalla ilmiöksi noussut tempaus suututti tähtinäyttelijän: ”Häpeämätöntä mainontaa”

10.01.2019 21:30 - Niki Miettinen

Jamie Lee Curtis suuttui kuvista, joissa pullovettä mainostava tyttö poseeraa taustalla.

Viikonloppuna pidetyn elokuva-alan palkintogaalan Golden Globen punaiselta matolta julkaistut kuvat aiheuttivat tunteita ihmisissä kuluneen viikon aikana. Syynä on nainen, joka tarjoili pullovettä tähdille ja tallentui näin ollen useisiin kuviin julkkisten kanssa. Sosiaalisen median puolella osa on syyttänyt vesipulloyritystä härskistä mainonnasta, kun toisten mielestä punaisella matolla julkkisten kuviin hivuttautunut vesipulloja kantava tyttö on huvittavaa meemi-materiaalia.

Kuvissa taustalla esiintyvä Kelleth Cuthbert, 31, sai pian liikanimen Vesityttö, kun sosiaalisessa mediassa huomattiin hänen olevan useissa punaiselta matolta otetuissa kuvissa julkisuuden henkilöiden taustalla tuijottamassa kameraan.

Cuthbert oli tilaisuudessa tarjoilemassa vettä janoisille vieraille.

-Siellä oli tuhansittain valokuvaajia, joten sillä ei ollut väliä missä seisoin, jouduin jatkuvasti kuvauslinjalle. Cuthbert kertoi People -lehdelle.

Närkästyneimmin reagoi Golden Globe -tilaisuuksien kävijäkonkari Jamie Lee Curtis, 60. Aikaisempina vuosina tilaisuudessa palkittu näyttelijä oli tulistunut Vestityttö-kuvista ja kutsui sitä törkeäksi julkisuustempuksi omalla Instagram-tilillään.

"Siirryin tarkoituksella kauemmaksi Fiji-veden ja Möet-shampanjan häpeämättömästä mainonta kikasta, jossa nuoret naiset seisoivat tietyn kameran lähellä, pitäen esillä yritysten tuotteita tarjottimilla. Tiesin mistä syystä kameramies oli juuri siinä kuvaamassa. Pyrin siksi siirtymään kauemmaksi ja ilmoitin kovaan ääneen, etten halua mainostaa kumpaakaan tuotetta.", Curtis oli kirjoittanut omalla Instagram-tilillään.

Curtis kirjoitti postauksen sen jälkeen, kun hän kuuli mieheltään olevansa samassa kuvassa Vesitytön CNN-uutismedian artikkelissa, asiasta uutisoi E-news -julkaisu. 

"Tästä kuvakulmasta näkee kuinka olin siirtynyt sivuun, niin ettei vesityttö olisi takanani mutta silti he onnistuivat saamaan meidät samaan kuvaan sivuprofiilista.", Curtis jatkoi Instagramissa.

Curtis on tähän mennessä ainoa vesitytön kanssa esiintyvä julkkis, joka on puhunut asiasta negatiiviseen sävyyn.

- Minulla ei ollut mitään hajua mitä tapahtuu, koska ei minulla ei tietenkään ollut puhelintani mukanani. Tunsin oloni hyvin ulkopuoliseksi kaikesta, Cuthbert kertoi People -lehdelle.

Cuthbert sai tietää suosiostaan vasta viimeisimpien vieraiden poistuttua punaiselta matolta, jonka jälkeen tuntemattomat ohikulkevat ihmiset näyttivät hänelle puhelimistaan, useita kuvia Cuthbertista sosiaalisessa mediassa.

Cuthbert on kuitenkin ottanut ilmiöstä kaiken irti, kuten voit katsoa alta E-news -julkaisun tekemästä hauskasta sketsistä. Sketsin voi katsoa myös täältä.

Lue myös: Lady Gaga oli Golden Globe -gaalan ehdoton kuningatar! Katso kuvat upeasta tyylistä

Lue myös: Ihmiset hämmentyivät Hugh Grantin ulkonäöstä - "Hän näyttää nuorekkaammalta ilman partaa"

Lue myös: Will & Grace -kaunottaren haastattelu puhututtaa - "Eikö toimittaja tehnyt kotiläksyjään?"

Lähteet: People & CNN & E-News

Kilpailut

Uusimmat