Kuva: Shutterstock

Palkattu morsiusneito kertoo morsianten hulluimmat toiveet: "Minut lennätettiin vahtimaan sulhasta"

06.02.2019 18:45 - Katariina Auvinen

Tiffany Wrightin voi palkata morsiusneidoksi, joka hoitaa ja suunnittelee häät morsiamen valinnan mukaan, mutta matkalle on liittynyt myös omituisia pyyntöjä.

Netissä on aiheuttanut keskustelua morsian, jonka toimintaa pidetään monen mielestä hyvinkin häiritsevänä. Morsian palkkasi nimittäin ammattimaisen morsiusneidon ja lähetti tämän Ibizalle. Morsiusneidon oli tarkoitus vahtia sulhasta ja tämän tekosia, koska miehen polttarit pidettiin kuuluisassa bilepaikassa. 

Tiffany Wright aloitti työnsä ammattimaisena morsiusneitona vuonna 2016. Sen jälkeen hän on järjestellyt yli 50 häävastaanottoa ja hoitanut morsiamen asioita. Tarkoitus on, että kaikki asiat tulevat hoidetuksi ja suunnitelluksi, jos morsiamen omat ystävät eivät ole siihen kykeneväisiä. 

Wright kertoo, että morsiamen pyyntö Ibizalle lähtemisestä oli oudointa, mitä hän on tehnyt urallaan. 

- Lensin Ibizalle ja pidin polttariseuruetta koko ajan silmällä. He eivät tienneet minun olevan paikalla, koska pysyttelin hyvän välimatkan päässä, mutta sen sijaan morsian oli koko ajan perillä heidän tekosistaan, koska raportoin hänelle asiasta.

- Suhteessa oli todellakin luottamusongelma, nainen kertoo. 

Sulhanen pääsi ilmeisimmin pälkähästä, koska tämä ei tehnyt polttarimatkallaan mitään väärää. 

Wrightin mukaan morsiamet ovat olleet myös huolissaan siitä, että miten morsiusneitojen asut sopivat kaikille, mutta toinen erikoinen pyyntö liittyi raskauteen. 

- Eräs morsian pyysi minua estämään sen, ettei hänen morsiusneitonsa tulisi raskaaksi. Morsian tiesi parin yrittävän lasta, mutta hän ei halunnut raskaana olevaan morsiusneitoa itselleen, Wright kertoo. 

Lue myös: Morsian pettyi karvaasti hääkampaukseen - kelpaisiko sinulle?

Lue myös: Napostelevan morsiamen unelmamekko nousi hitiksi - katso!

Lähde: Ladbible 

Kilpailut

Uusimmat