Kuva: YouTube

Ted Bundyn ex-tyttöystävä avoimena karmaisevasta yöstä: "Hän murhasi silloin jonkun"

07.02.2019 21:15 - Reija Saarinen

Bundy on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista sarjamurhaajista.

Sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina runsaasti esillä. Hänestä on tehty muun muassa dokumenttisarja Netflixiin, jossa myös mies itse pääsee ääneen. Tämän lisäksi hänestä on valmistumassa elokuva, jota tähdittää Zac Efron.

Tämän lisäksi miehen lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat saaneet äänensä kuuluviin. Yksi heistä on 71-vuotias nainen, joka seurusteli Bundyn kanssa usean kuukauden ajan vuonna 1974. Naisen mukaan hän uskoo Bundyn pelanneen peliä hänen kanssaan.

- Minä sain hänet näyttämään hyvältä muiden silmissä. Niin kauan kuin hän oli kanssani, hän näytti ulospäin kunnolliselta, sillä minä olin sitä, samoin kuin koko perheeni, nainen kertoo tuoreessa haastattelussa.

Naisen mukaan Bundylla oli veitsikokoelma, josta hän oli erittäin ylpeä.

- Hän puhui usein veitsistään, niistä, joilla hän ilmeisesti tappoi myös osan naisista.

Naisen mukaan hän muistaa erään yön, jota hän on jälkeenpäin miettinyt kauhuissaan. Se yö olisi nimittäin voinut olla hänen viimeisensä.

- En koskaan unohda yötä, jonka kerran vietin hänen luonaan. Heräsin ja huutelin hänen peräänsä. Hän vastasi minulle keittiöstä ja totesi teroittelevansa veitsiään. Olen miettinyt asiaa monta kertaa jälkeenpäin. Olin silloin aika lähellä kuolemaa, hän toteaa.

Hyvin on muistissa myös eräs halloween-yö.

- Sinä yönä eräs tyttö katosi. Olin jo nukkumassa, kun Ted tuli luokseni ja kertoi, että oveni oli ollut lukitsemattomana. Kiittelin häntä ja otin viereeni nukkumaan. Hän oli todella huolehtivainen ja samana yönä hän oli tappanut jonkun. Minä en aavistanut mitään, hän toteaa.

Lue myös: Sarjamurhaajasta kertovan elokuvan traileri suututti ihmiset - katso ymmärrätkö syyn

Lue myös: Netflix varoittaa! Älä katso ahdistavaa rikosdokumenttisarjaa yksin

Lue myös: Ted Bundysta ja You-sarjan murhaajasta löytyi yllättävä yhtäläisyys - oletko huomannut?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat