Kuva: Shutterstock

Mies pöyristyi tyttöystävänsä suihkutottumuksesta ja etsi apua: "Onko tämä hyväksyttävää?"

20.02.2019 16:45 - Katariina Auvinen

Miehen mukaan ongelma selvisi hänelle, kun pari muutti yhteen.

Yhteen muuttaminen on iso askel parisuhteessa, koska asumisen aikana toisesta voi selvitä erikoisia tapoja, kuten kävi eräälle miehelle. Kyseinen mies etsi yhteisöpalvelu Redditistä apua ongelmaansa, koska hän pitää tyttöystävänsä kylpyhuontapoja oksettavina. 

Miehen mukaan hän on ymmärtänyt, että hänen kumppaninsa käy suihkussa vain kerran viikossa tai kymmenessä päivässä, jota mies pitää epänormaalina ja jopa oksettavana. 

"Tiesin, kun aloimme seurustelemaan, ettei tyttöystäväni pidä suihkusta. Oletin kuitenkin, että hän käy useammin suihkussa kuin 7-10 päivän välein. Olemme keskustelleet asiasta, koska mielestäni suihkussa tulisi käydä vähintään kolmen päivän välein." 

Miehen mukaan häntä hävettää mainita tyttöystävälleen, että tämä saattaa haiskahtaa ja tietää, että muutkin haistavat sen. Tyttöystävä on kertonut, ettei hän halua käydä suihkussa, koska luulee veden tekevän hallaa hänen hiuksilleen. 

"Sanoin hänelle, että voin ostaa suihkuhatun, muttei sekään auttaisi kuulemma asiaa. Minusta tuntuu todella nololta, mutta minä tunnen itseni hyvin kiusaantuneeksi nukkuessani hänen kanssaan samassa sängyssä. Puhumattakaan siitä, että kun hänellä on kuukautiset, hän ei käy suihkussa kovinkaan usein. Onko tämä hyväksyttävää?" 

Redditissä ihmiset ovat olleet täysin tyrmistyneitä miehen tyttöystävän käytöksestä. Suurin osa on sitä mieltä, että kumppanin tapa on todella oksettava. 

"Itse haluaisin, että tyttöystäväni sheivaisi enemmän, mutta en voi sanoa sitä hänelle. Sen sijaan haju ja suihkuttomuus eivät ole hyväksyttäviä." 

"Tuo on todella oksettavaa." 

Valitettavasti tarina ei kerro, onko mies päässyt yhteisymmärrykseen kumppaninsa kanssa. 

Lue myös: Ystävykset päättivät hemmotella itseään suihkurusketuksella - voiko mennä pahemmin pieleen?

Lue myös: Katy Perryn hurjapäinen harrastus päättyi ikävästi - julkaisi kivuliaan kuvan

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat