Kuva: Shutterstock

Perheenäiti yritti opettaa lapsiaan siivoamaan hauskalla keinolla - ei mennyt ihan niin kuin piti

23.02.2019 15:15 - Niki Miettinen

Äiti jakoi Facebookissa kuvan, jossa hänen lapsensa voivat löytää rahallisia palkintoja siivotessaan.

Amerikkalainen perheenäiti Miranda Crimbring jakoi Facebookissa kuvan siivoamiseen kannustavasta keinosta, jossa hänen lapsensa voivat löytää roskien alta seteleitä piilosta. Julkaisua oli jaettu muutamassa päivässä yli 300 000 kertaa, joka yllätti naisen täysin.

Julkaisussa hän oli yhdistänyt kaksi kuvaa, joista toisessa näkyy roska kylpyhuoneen lattialla, kun taas toinen kuva paljastaa roskan alta viiden dollarin setelin.

"Yritän opettaa lapsilleni hyviä tapoja ja olemme juuri ylittäneen 48 tunnin aikarajan haasteessani: Kuka kerää roskat lattialta, koska tietää ettei niiden kuuluisi olla siellä lojumassa. Haasteeseen osallistuvat lasteni lisäksi mieheni. Olen huomannut kaikkien jättävän tämän roskan lattialle lojumaan, vaikka ovat käyneet useita kertoja kylpyhuoneessa. Se on taitaa jäädä lattialle pitkäksi aikaa," Crimbring kirjoitti selventämään kuvan tarkoitusta.

Useiden äitien tapaan hän on yrittänyt opettaa lapsiaan siistimään lattialla lojuvia roskia, siinä onnistumatta.

- Olen kirjaimellisesti katsonut lapseni pudottavan vahingossa makaronin lattialle ja astuvan sen ohi ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut, kertoi kolmen lapsen äiti Today-julkaisulle.

Viimeisimmän neronleimauksen Crimbring oli saanut, kun hän oli astunut sotkuiseen kylpyhuoneeseen.

- Ajattelin, että katsotaan mitä tapahtuu, jos teippaan rahaa roskan toiselle puolelle, ja laitan sen takaisin lattialle. Toivon tämän saavan lapseni siivoamaan paremmin.

Crimbring oli täysin yllättynyt, kun hänen julkaisunsa alkoi keräämään huomiota sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi Facebookissa saadusta huomiosta miehelleen, joka oli reagoinut asiaan yllättävällä tavalla.

- Mieheni sanoi harmistuneena, että hänen olisi sittenkin pitänyt siivota se roska. Mieheni oli kuitenkin jälkikäteen kertonut jättäneensä roskan paikalleen, koska arvasi sen liittyvän opetukseen lapsillemme.

Perheenäiti paljasti haastattelussa, ettei opetus mennyt ihan tarkoituksenmukaisesti, kun hänen seitsemänvuotias tyttärensä oli löytänyt rahan roskan alta neljä päivää myöhemmin.

- Tyttäreni kiljui riemusta löytäessään rahan roskan alta, mutta jätti roskan kuitenkin pöydälle, eikä vienyt sitä roskiin. Sen jälkeen pidimme perheen kesken pitkän keskustelun siivoamisesta, jossa kerroin heille hyviä asioita tapahtuvan heille, ketkä tekevät hyviä tekoja.

Crimbringin mukaan hänen haasteensa onnistui hyvin, vaikka monet voisivat todeta sen epäonnistuneeksi.

- Rakastan perhettäni ja minusta on hauskaa, että meillä on nyt tämän kokemuksen tuomat muistot. Sain tällä tuotua hieman huumoria aiheeseen, joka on normaalisti äideille todella ärsyttävä.

Lue myös: Unohda sukkien metsästys - vinkit, joilla teet pyykinpesusta helpompaa

Lue myös: Selätä kodin kaaos – muistilista, jonka avulla karsit turhat tavarat pois nopeasti

Lue myös: Saatat sotkea siivotessa huomaamattasi lisää - oletko sinä sortunut yleisiin virheisiin?

Lähde: Today

Kilpailut

Uusimmat