Kuva: Shutterstock

Mies myi vanhan videonauhurin - viikon päästä saapui kirje, joka sai hänet kyyneliin

28.02.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Videonauhurin ostanut mies kirjoitti myyjälle kirjeen, jossa hän selitti, kuinka paljon ostos merkitsi hänelle.

Toisen roska on toisen aarre ja se piti todellakin paikkansa kahden miehen tapauksessa. Matt Shoukry päätti laittaa verkkokauppa eBayhin myyntiin vanhan vhs-videonauhurinsa, koska hän ei tehnyt laitteella enää mitään. Videonauhuri oli täysin toimiva, mutta se oli pölyttynyt hänen nurkissaan jo pitkään. 

Hieman yllättäenkin, mies sai videonauhurista tarjouksen, jonka hän hyväksyi. Kaupat syntyivät nopeasti ja videonauhuri löysi uudelle omistajalleen. Sitä, mitä Shoukry ei osannut odottaa, oli kirje, joka kolahti hänen postilaatikostaan vähän ajan päästä kaupoista. 

Kirjeen oli kirjoittanut hänen videonauhurinsa ostanut mies, jolle tapaus oli merkinnyt enemmän, mitä myyjä oli osannut odottaa. 

"Hei M. Shoukry 

Löysin vasta vähän aikaa sitten monia vhs-kasetteja, mutta miulla ei ollut laitetta, jolla katsoa niitä. Päätin etsiä laitetta verkkokaupasta ja törmäsinkin sinun tarjoukseesi. Ostin sinulta videonauhurin, joka toimitettiin minulle todella nopeasti. 

Laite oli kuin uusi, mutta minulla meni hieman aikaa asentaa se. Laitteessa ei ollut mitään vikaa, käyttäjässä vain. Olenhan jo 86-vuotias, joten annettakoon se minulle anteeksi. 

Kiitos todella paljon kaikesta vaivannäöstä ja ripeästä lähettämisestä. 

Kun sain laitteen toimimaan katsoin nauhoja, joita olin löytänyt. Siellä oli video eläkejuhlistani, voi että, näytin nuorelta tuolloin. Sen jälkeen katsoin nauhan, joka oli kuvattu hääpäivänäni. Näin sukulaisia, jotka eivät ole enää läsnä. Katsoin videoita, jotka oli kuvattu hiihtoreissuilla, matkoilla ja videoita, joilla näin lasteni kasvavan. Näin perheeni aikuistuvan ja vanhenevan. Kaikki videot olivat entistä upeampia, kiitos sinun myymäsi laitteen, pystyin tekemään tämän. 

Halusin vain, että tiedät, kuinka paljon myymäsi laite merkitsi minulle."

Shoukry oli liikuttunut ja vaikuttanut saamastaan kirjeestä, joten hän päätti kertoa kirjeestä myös julkisuudessa. Miestä haastateltiin Yhdysvalloissa Fox2-kanavalla ja tarina pääsi uutisiin saakka. 

- Tuo kirje merkkasi minulle todella paljon. Aion säilyttää sen upeana muistona näinkin yksinkertaisesta tapahtumasta, mies vannoi uutiskanavalle. 

Lue myös: Mies osti mystisen VHS-kasetin, jonka kyljessä luki vain "yllätys" - yllättyikin toden teolla!

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat