Kuva: Katsomo

MTV: Linda-Maria Roine kävi läpi huumehelvetin: "Silloin mikä tahansa seura kelpasi"

11.03.2019 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tällä hetkellä Roine tekee musiikkia Mercedes Bentso nimellä.

Linda-Maria Roine, 25, eli räppäri Mercedes Bentso julkaisi juuri kirjan, joka kertoo hänen tarinansa läpi huumehelvetin.

Roineen tarina alkaa jo lapsuudesta. Tuolloin hän joutui hyväksikäytetyksi, eikä ystäviä juuri ollut. Hyväksynnän ja seuran kaipuussa Roine päätyi seuraan, joka tutustutti hänet huumeiden maailmaan.

- Minulla oli tuolloin erittäin huono itsetunto, eikä minulla ollut ystäviä. Siinä hetkessä mikä tahansa seura kelpasi, hän kertoo Huomenta Suomen haastattelussa.

Käännekohta tapahtui kirjan esittelytekstin mukaan sen jälkeen, kun Roineen miesystävä yritti tappaa hänet. Silloin hän tajusi, että haluaa pois tuosta maailmasta.

- Nykyään en ole siihen porukkaan millään tavalla yhteydessä, hän jatkaa.

Tällä hetkellä Roine tekee musiikkia Mercedes Bentso nimellä. Hän kertoo kappaleissaan elämästään ja uudella tulevalla levyllä onkin hänen mukaansa tarinoita myös hänen suhteestaan murhasta tuomittuun elinkautisvankiin, Janne Raniseen.

Ranisen ja Roineen suhde on ollut myös julkisuudessa puheenaihe. Roine itse ihmettelee saamaansa palautetta, sillä yleensäkin suhde on aina vain kahden ihmisen asia. Sen sijaan hän myöntää, että vankila tuo suhteeseen omat haasteensa.

- Onhan siinä omat haasteensa. Kolme vuorokautta kahdessa kuukaudessa saadaan olla yhdessä. Jannen kanssa on erittäin hyvä ja rakastava suhde. Liian vähän vain yhteistä aikaa, hän toteaa.

Koko Roineen haastattelun pääset katsomaan alta.

Lue myös: Alma artistipiirien huumeiden käytöstä: "Varmaan kaikkia huumeita on tarjottu"

Lue myös: Riina,16, : "Huumeiden hankkiminen netin kautta on helpompaa kuin vaatteiden tilaaminen"

Lue myös: Huumehelvetistä selvinnyt mies: "Viiden vuoden aikana en kyennyt nauramaan kertaakaan"

Kilpailut

Uusimmat