Kuva: Shutterstock

Jessica, 30, väittää kampaamon tuhonneen hänen hiuksensa - vaatii korvauksia terapiakäynneistä

10.04.2019 13:45 - Katariina Auvinen

Jessica Bray kertoi, että kampaamo vaalensi hänen hiuksiaan aivan liikaa, minkä jälkeen ne alkoivat putoilemaan pois.

Australiassa asuva Jessica Bray, 30, vaatii kampaamolta lähes 20 000 euroa korvauksia, koska kampaamo tuhosi naisen mukaan hänen hiuksensa niin pahasti, että hänen piti ostaa peruukki. 

Brayn hiukset kärsivät esimerkiksi vaalennuksesta niin pahasti, että ne katkeilivat värjäyksen jälkeen. Hän kertoi joutuneensa ostamaan yli 1000 euron arvoisen peruukin, koska hän ei halunnut näyttää kynittyä hiuskuontaloaan 30-vuotissyntymäpäivillään. Asiasta uutisoi LADbible-julkaisu. 

Hän vaatii myös, että kampaamon tulisi maksaa hänen terapiakäyntinsä, koska hän koki valtavan henkisen stressin. Oikeus katsoi, että korvausvaatimus on kohtuuton, eikä se mennyt läpi. Bray kävi samassa kampaamossa useamman kerran ja hänen hiuksiaan vaalennettiin kohtuuttoman paljon. 

- Menin toiseen salonkiin, jossa työntekijät olivat täysin järkyttyneitä siitä, mitä hiuksilleni oli tehty. Minulle muun muassa suositeltiin, että hiukseni kannattaisi ajaa kokonaan pois, koska ne ovat kärsineet niin paljon, Bray kertoo järkytyksestään. 

Nainen julkaisi kuvat Facebookissa, jossa nainen esittelee vahinkoa, jonka kampaamo aiheutti hänen hiuksilleen. 

Lue myös: Ovatko hiuksesi kiillottomat? Helpoilla vinkeillä saat säihkyvät kutrit

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat