Kuva: Shutterstock

Mies heräsi ventovieraasta talosta hirvittävässä krapulassa - kuvasi koko tilanteen, katso

17.04.2019 16:45 - Katariina Auvinen

Skotlantilainen mies koki elämänsä yllätyksen, kun talon omistanut pariskunta tuli herättämään hänet.

Joskus kosteat illat voivat päättyä siihen, että seuraavana päivänä täytyy yhdistellä muistikuvia edellisestä päivästä. Näin kävi skotlantilaiselle miehelle, joka oli täysin yöllä siinä uskossa, että nukkui bileiden isäntien sohvalla. 

Mies oli lähtenyt bilettämään Glasgowhun ja päätynyt kotibileisiin, josta porukka oli hajaantunut yön tullen baariin. Kun väsymys iski ja juhlija halusi yösijan, hän päätti mennä kotibileiden sohvalle nukkumaan. Taksi jätti miehen kuitenkin väärän talon eteen, jonka ovikin sattui olemaan avoinna. Mies ei tosin tajunnut sitä, kuin vasta seuraavana aamuna. Talossa asunut pariskunta kohtasi elämänsä yllätyksen, kun he löysivät miehen nukkumasta sohvaltaan. 

Pariskunta tiedusteli, kuka mies oikein oli ja mitä hän luulee talossa tekevänsä. Väsynyt juhlija kertoi päätöksestään tulla nukkumaan bilepaikan sohvalle. 

- Pariskunta kertoi, ettei heidän talossaan ole ollut bileitä. Sen sijaan naapurissa oli ja olin murtautunut täysin väärään taloon, mies kertoi Facebookiin lisätyllä videolla. 

Sen sijaan, että pariskunta olisi häätänyt juhlijan ulos, he tarjosivat hänelle teetä ja savukkeen, jotta hän tuntisi olonsa edes hieman paremmaksi. Videolla näkyy, kuinka talon omistajat kikattelevat kömmähdykselle taustalla. 

Mies kiitteli ihmisten kiltteyttä ja sitä, ettei pariskunta suivaantunut yllätysvieraasta vaan toivotti hänet tervetulleeksi. 

- Vain Glasgowssa, mies kiteytti. 

Katso video alta tai täältä

Lue myös: Krapulainen olo ilman krapulaa? Yleiselle ilmiölle useita eri syitä

Lue myös: Kahden päivän krapulat ovat todellakin totta - saatat jopa tietämättäsi vahvistaa sitä

Lähde: Express 

Kilpailut

Uusimmat