Kuva: AOP

Uutisankkuri Maija Lehmusvirran asu nousi nettihitiksi maailmalla - hauska vertaus leffahahmoon

24.04.2019 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Joku on tehnyt huomion, että uutisankkurin asu muistuttaa ikonisesta Star Wars -hahmosta.

MTV Uutisten uutisankkuri Maija Lehmusvirta on saanut kansainvälistä näkyvyyttä netissä asunsa takia. Reddit-sivustolla on nostettu esiin kuva, jossa naisen beige asu on rinnastettu Star Wars -hahmon ulkonäköön.

Kuvassa nähdään Lehmusvirta lukemassa uutisia, ja mukaan on liitetty kuva nuoresta Anakin Skywalkerista, jota näytteli Jake Lloyd. Kuva on peräisin vuoden 1999 elokuvasta Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka. Redditissä kuva on kerännyt kymmenittäin kommentteja ja tuhansia tykkäyksiä.

”Suomalainen uutisankkuri pukeutuneena Valituksi”, kuuluu Reddit-päivityksen otsikko. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Ulkomainen meemitili on puolestaan jakanut kuvan Twitterissä, ja kuva on tavoittanut myös itse Maija Lehmusvirran. Nainen on jakanut meemitilin twiitin omille seuraajilleen.

”Tyylini on vihdoin huomattu maailmalla”, Lehmusvirta kirjoittaa itkunauruemojien kera. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Lehmusvirran twiitti on herättänyt paljon huvittuneisuutta. Se on kerännyt yli 1600 tykkäystä. Twiitin kommenteissa jo kuvitellaan, miten Lehmusvirta voisi seuraavaksi pukeutua esimerkiksi Prinsessa Leiaksi tai Darth Vaderiksi.

Lue myös: Kirjeenvaihtajan lapset pamahtivat huoneeseen - uutislähetyksessä nähtiin eeppinen keskeytys

Lue myös: Uutisankkurin härski asu nauratti katsojia - katso ymmärrätkö syyn

Lähde: Reddit

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat