Kuva: Shutterstock

Instagramissa leviää erikoinen masturbointihaaste - kehtaisitko kokeilla?

02.05.2019 23:15 - Milena Raappana

Haasteessa masturboidaan kuukauden ajan ja päivitetään Instagramiin sen edistymisestä.

Instagramin kuvavirtaasi saattaa toukokuussa ilmestyä masturbointiin liittyviä kuvia. Tässä kuussa nimittäin vietetään masturbointikuukautta, johon liittyy 30 päivää kestävä The Self Pleasure -haaste, jonka tarkoituksena on poistaa itsetyydytykseen liittyyvää stigmaa ja tuoda se jokapäiväiseksi keskustelunaiheeksi.

Haasteen takana ovat Amy Baldwin ja April Lampert, jotka pitävät Shameless Sex -podcastia.

- Niin moni ihminen ei ole yhteydessä omaan kehoonsa. He usein kokevat hylkäämistä tai poikkeuksellisuutta yleensä aikaisemman trauman tai häpeän takia ja haluaisivat kokea olevansa enemmän elossa ja seksuaalisuutta pursuavia, naiset kertovat Metro.uk.co:n haastattelussa.

Baldwin ja Lampert sanovat, että he haluavat haasteellaan saada ihmiset masturboimaan säännöllisesti ja kliimaksin hakemisen sijasta löytämään hellyys. Miten sitten The Self Pleasure -haasteeseen voi osallistua?

Haasteeseen kuuluu joka päivä masturbointia vähintään kymmenen minuutin ajan. Itsetyydytyksessä ei saa käyttää seksileluja tai katsoa pornoa, vaan homma on täysin käsien ja mielikuvituksen varassa. Sen lisäksi Instagramiin täytyy päivittää kuvia etenemisestään. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi paperille kymmenellä sanalla aiheen kuvailua, kuvan ottamista paperista ja sen päivittämistä Instagramiin.

- Katso, miltä kalenterisi näyttää tulevalla viikolla ja etsi sieltä aikaa itsellesi. Muista kuunnella kehoasi, mitä se haluaa ja vastaa masturboinnissa niihin tarpeisiin, naiset neuvovat.

He toivovat, että haasteen jälkeen ihmiset ovat paremmin yhteydessä itseensä, kehoonsa, haluihinsa ja kiihottumiseensa.

Lue myös: Naiset paljastavat: Oudoin paikka, jossa olen masturboinut

Lue myös: Miksi haluan katsella, kun kumppani masturboi? Naiset kertovat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat