Kuva: Shutterstock

Hääkuvaja jakoi ikävän ilmiön, joka pilaa hääkuvia - "Veit hetken sulhaselta ja morsiamelta pois"

17.07.2019 15:15 - Milena Raappana

Kuvaaja Hannah Stanleyn päivityksestä näkee, miten helposti vieras voi pilata tärkeän hetken.

Häissä salamavalot ja puhelinten kamerat laulavat, kun hääkuvaaja ja vieraat räpsivät kuvia kauniista rakkaudentäyteisistä hetkistä. Kaikkien, etenkin vieraiden, tulisi kuitenkin ymmärtää, että kuvaamiselle on oma aikansa ja paikkansa. Tätä ei eräs nainen ollut sisäistänyt ja hänen toimintansa on saanut hääkuvaajan raivon valtaan. 

Hääkuvaaja Hannah Stanley jakoi Facebook-sivullaan kuvan, jossa morsian on kävelemässä alttarille isänsä käsipuolessa. Valitettavasti muutoin kaunis kuva on käyttökelvoton, sillä keskellä sitä sojottaa iPhone. Eräs vieras oli päättänyt kurottaa puhelimensa keskelle käytävää ja napata itselleen kuvan yhdestä häiden merkittävimmästä kohdasta. 

Stanley on kirjoittanut kuvan oheen kipakan tekstin, jossa hän muistuttaa häävieraita puhelinten käytöstä. 

"Tytölle, joka käytti iPhonea... Et vain pilannut kuvaani, vaan veit tämän tärkeän hetken pois sulhaselta, morsiamen isältä ja morsiamelta. Mitä tarkalleen ajattelit tehdä kyseisellä kuvalla? Rehellisesti. Ajattelitko tulostaa sen? Säästää sen? Katsoa sitä joka päivä? Ei. Et aio. Mutta morsian olisi tulostanut kuvan, katsonut sitä usein ja muistellut hetkeä, kun hänen isänsä saattaa hänet alttarille hänen hääpäivänään. Sen sijaan sinä päätit ottaa kuvan iPhonellasi estäen näkymäni ja ottaen kuvan, jota et käytä. Vieraat, olkaa kilttejä ja älkää katsoko häitä näyttöjenne kautta, vaan sammuttakaa puhelimenne ja nauttikaa seremoniasta. Olette tärkeitä morsiamelle ja sulhaselle, muutoin ette olisi häissä mukana. Joten olkaa hyvät ja antakaa minun tehdä työni rentoutukaa ja nauttikaa tästä kerran elämässä tapahtuvasta hetkestä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitys on kerännyt noin 161 000 reaktiota ja 1100 kommenttia. Osa on kiitellyt Stanleyn päivitystä, mutta osa ammattivalokuvaajista on sitä mieltä, että kunnollinen kuvaaja pystyisi editoimaan puhelimen pois kuvasta. Moni on kuitenkin puolustanut Stanleyta ja sanonut, ettei kuvaajan pointti ollut, miten pilalle mennyt kuva pelastetaan, vaan että vieraiden tulisi olla läsnä tilanteessa. 

"Mahtava päivitys. Siskoni osallistui vähän aikaa sitten häihin ja kaikkia vieraita pyydettiin sammuttamaan puhelimensa ja laittamaan ne koriin häiden ajaksi. Hän oli järkyttynyt, mutta minä ymmärrän täysin."

"Minä todella tunsin itseni kunnioitetuksi, kun katsoi vieraita kävellessäni alttarille eikä kenelläkään ollut puhelimia. Oli mahtavaa, että kaikki vaalivat tuota hetkeä meidän kanssamme ilman näyttöjä edessään. Haluaisin paiskaista puhelimen hänen kädestään."

Lue myös: Valokuvaajan erilaiset hääkuvat puhututtavat: 'He eivät ikinä tiedä, mitä tulevat saamaan'

Lue myös: Työttömän naisen häät maksoivat 146 000 euroa - näin summa saatiin kasaan ilman velkaa

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat