Kuva: Shutterstock

Levottomuutta vai kukoistavaa luovuutta? Katso, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa sinulle

31.07.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä

Voice.fi julkaisee kuukausittain horoskoopin, josta selviää, mitä tulevalle kuulle on luvassa. Lue alta, mitä tähtimerkit lupaavat elokuun aikana tapahtuvan sinulle.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona on elementissään heinä-elokuun vaihteessa, onhan se kyseisen tulimerkin edustajien aikaa. Syntymäpäiviään juhlistavalla leijonalla on suuria tulevaisuuden suunnitelmia, jotka yllättäen myös hieman pelottavat tavallisesti melko kunnianhimoista tyyppiä.

Vaikka haaveet tuntuvatkin jopa liian suurilta saavutettaviksi, älä anna omien epäilyksien lannistaa. Puhu rohkeasti asioistasi myös muille, sillä saatat yllättyä vertaistuen tuomasta voimasta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt potee levottomuutta ja tuntee turhautuneisuuden nostavan päätään. Merkin edustajat ovat energisimmillään alkusyksyn koittaessa, mutta vielä tulisi malttaa hetki. Kulunut kesä on ollut rentouttavaa aikaa suorituskeskeiselle tyypille. Yritä pitää tästä mielentilasta vielä hetken aikaa kiinni.

Jos päästät turhautumisesi valloilleen, on mahdollista, että sillä on myös kauaskantoisempia vaikutuksia. Malta mielesi ja suunnittele elokuun aikana tarkoin seuraavaa siirtoa elämässäsi – älä hätiköi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka kyseenalaistaa omia valintojaan elokuussa toden teolla. On totta, että epäilyksen siemenen kalvaessa mieltä et ole vielä valmis kohtaamaan unelmiasi, sillä niiden tuomat muutokset olisivat tähän hetkeen liian suuri pala purtavaksi.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä tämä ei ole huono asia. Kypsyttele ajatuksiasi vielä hetki, sillä hieman myöhemmin syksyllä ne kantavat yhä suurempaa hedelmää sinulle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni on kesän jälkeen uuvuksissa. Tämä johtuu osittain siitä, että merkin edustajat ovat pitäneet kalenterinsa hyvin täynnä erilaisia menoja – olipa kyse sitten työstä tai vapaa-ajasta.

Skorpionin hartain toive syksylle saattaakin olla muutama lisätunti vuorokauteen, motivaatiopuuska sekä ehtymätön inspiraation lähde. Luova työ elokuussa kantaa hedelmää, jos vain maltat raivata sille lisää aikaa. Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa siihen, mistä oman arkesi peruspilarit koostuvat.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehen elämässä puhaltavat uudet tuulet ja tunnet, että vaihtelu todellakin virkistää. Kesäsi jatkuu vielä elokuun loppuun saakka, ja voit nautiskella kevyestä mielestä huoletta.

Nyt on hyvä aika pysähtyä miettimään, mitkä asiat ovat kesässäsi olleet erityisen hyviä. Poimi näitä samoja asioita mukaan myös alkavaan syksyyn, jolloin vireä mieliala jatkuu pimenevistä illoista huolimatta.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris yllättää itsensäkin odottamalla elokuuta levollisin mielin. Täydellisyyden tavoitteluun taipuvat kauriit tuntevat kesän vaikutukset itsessään ja antavat tällä kertaa itselleen luvan nauttia huolettomasta tunteesta täysin siemauksin.

Tiedät, että elokuu tulee olemaan täynnä ohjelmaa, mutta et anna tosiasioiden ahdistaa. Varaudu kuitenkin siihen, että velvollisuuksia välttelemällä ne iskevät päin kasvoja yhä kovempaa syksyn alkaessa. Älä siis heittäydy täyteen toimettomuuteen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies on ympäröinyt itsensä rakkaudella, ja aluksi suurien tunteiden täyttämä elämä tuntuikin erinomaiselta. Muista kuitenkin, että on täysin normaalia kyseenalaistaa omia tuntemuksiaan, eikä hätiköityihin päätöksiin tulisi loppukesän aikana sortua.

Anna siis tunteille yhä enemmän aikaa kasvaa ja katso, minne asiat johtavat omalla painollaan.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat on kokenut kesän aikana elämänmuutoksia, joiden vaikutukset todennäköisesti vaikuttavat vielä elokuun ajan voimakkaasti. Muutos ei ole huono asia, vaan nyt sinulla on tilaisuus rakentaa elämääsi uudelleen ja miettiä, oletko ehkä sittenkin tavoitellut vääriä asioita aikaisemmin.

Vaikka itsensä tutkiskelu voi tuntua tuskalliselta tai vaivalloiselta, älä jätä sitä tekemättä. Käsissäsi ovat avaimet seesteisempään alkusyksyyn.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas elää vaihetta, jossa arki tuntuu tasaiselta ja seesteiseltä. Alkukesän voimakkaat energiat ovat lipuneet ohitse, ja olo saattaa ajoittain tuntua jopa tylsistyneeltä.

Jotta elokuu ei muutu vain tasaiseksi puurtamiseksi, käytä kaikki mahdolliset tilaisuudet rutiinien rikkomiseksi – saatat yllättyä siitä, millaiset pienetkin asiat tuovat lisäpuhtia arkeen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on kuun vaihteessa mitä mainioimmalla tuulella. Varo kuitenkin rehkimästä liikaa, sillä elokuun edetessä pidemmälle tunnet myös syysmasennuksen hiipivän osaksi arkeasi.

Hyödynnä hyväntuulisuutesi ja jaa sitä nyt eteenpäin myös ystävillesi. Syksyn kolkuttaessa ovella saat heiltä samaa positiivista energiaa takaisin arkeesi.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kesän lapsi kaksonen aloittaa elokuun hivenen haikein mielin, sillä lämmöstä ja valosta hiljalleen irti päästäminen tuntuu vaikealta. Kuten sanontakin sen kertoo, yhden oven sulkeuduttua toinen aukeaa. Tämä pätee kaksosen loppukesässä.

Nyt on erinomainen aika pohtia tulevan syksyn suunnitelmia uusiksi, sillä kesällä tankattu energia antaa ajatuksillesi täysin uutta perspektiiviä. Uskaltaisitko vihdoin tarttua tilaisuuteen, joka on painanut mielessäsi jo kauan?

Rapu (21.6.-22.7.)

Onnellisen ja tekemisen täyteisen kesän jälkeen ravulle tekee hyvää päästä pikkuhiljaa jälleen arjen rutiineihin kiinni. Vaikka kesän ja loman loppuminen tuntuisi vaikealta, se tekee lopulta hyvää – viimeistään loppukuusta huomaat myös itse nämä vaikutukset.

Ota kuitenkin kaikki irti vielä vallitsevasta lämmöstä, sillä juuri kesällä vallinnutta energiaa tulet tarvitsemaan syksyn lähestyessä.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Millainen valehtelija olet? Horoskooppisi kertoo

Kilpailut

Uusimmat