Kuva: Shutterstock

Nainen tienaa uskomattomia summia somessa hillittömän kielensä avulla: "Hänellä on käärme suussaan"

23.09.2019 21:45 - Milena Raappana

Floridalainen Mikayla Saravia tienaa yli 90 000 euroa 16 senttisen kielensä avulla.

Sosiaalisessa mediassa voi tienata mitä erikoisimmilla tavoilla. Floridalainen 21-vuotias Mikayla Saravia on yksi heistä, jotka tahkovat rahaa poikkeuksellisella taidolla somessa. Hän nimittäin vuosittain tienaa noin 99 500 dollaria eli yli 90 600 euroa jättiläismäisen kielensä ja muiden kaupallisten yhteistöiden avulla. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Saravia päivittää Instagram-tililleen, jolla on kaksi miljoonaa seuraajaa, kuvia itsestään poseeraamassa bikineissä 16,5 senttimetriä pitkä kieli ulkona suusta tai nuolemassa mehujäätä tai tikkaria. Metro.co.uk-julkaisun mukaan hänelle maksetaan 900 dollarista eli noin 816 eurosta 3000 dollariin eli noin 2700 euroon yhdestä sosiaalisen median päivityksestä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Tajusin sen melko nuorena, ehkä kuudesluokkalaisena. Ajattelen laatikon ulkopuolelta ja yritän olla erilainen, Saravia kertoi Metro.co.uk:n haastattelussa pitkästä kielestään. 

Suuri fanikunta täyttää hänen kuviensa kommenttikentät ihastelevilla kommenteilla ja kutsuvat häntä käärmeeksi tai liskoksi kielensä takia. Hän saa myös useita pyyntöjä lähettää kuvia kielestään maksua vastaan. Saravia kuitenkin kertoo pitäneensä jalat maassa suosiosta huolimatta ja toivoisi ihmisten ymmärtävän hänen olevansa ihan tavallinen nainen, joka tykkää lukea sarjakuvia. Hän haluaisi yrityksensä nousevan uudelle tasolle, jotta voisi auttaa perhettään ja hädässä olevia. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tomin, 32, outo harrastus: Pukeutuu vapaa-ajallaan koiranpennuksi

Lue myös: Nainen istuu ammatikseen kakkujen päälle stringeissä ja saa yleisöt itkemään - "Peppu on urani"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat