Kuva: Instagram

Nainen istuu ammatikseen kakkujen päälle stringeissä ja saa yleisöt itkemään - "Peppu on urani"

26.08.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Lindsay Dye leipoo itse kakut, joiden päälle hän istuu.

Usko tai älä, mutta myös kakun päälle istuminen voi olla taidemuoto. Lindsay Dye tekee kakun päälle istumista puoliammatillisesti ja on esitellyt erikoisalaansa muun muassa viime viikolla New Yorkissa järjestetyssä Butt-Con-tapahtumassa.

- Olen täällä, koska peppu on urani, Dye sanoi tapahtumassa.

Huffington Post kirjoittaa, että kyseisessä tapahtumassa nainen lauloi Britney Spearsin herkkää Everytime-balladia ja istui samalla kakun päälle. Teemaan sopivasti kakku oli vieläpä pepun muotoinen. Lindsay on jakanut esityksestään ja kyseisestä kakusta kuvia Instagram-tililleen. Jos kuvat eivät näy alla, klikkaa tästä.

Lindsay Dye leipoo itse kakut, joiden päälle hän istuu esityksissään. Naisen mielestä leipominen on verrattavissa kuvanveistoon. Muutenkin roisiksi miellettävässä taidemuodossa on naisen mielestä kyse jostain kauniimmasta ja herkemmästä. Hänen mukaansa monet hänen esityksensä päätyvät olemaan hyvin tunteellisia.

- Parhaat esitykseni ovat niitä, jotka saavat yleisön itkemään, Lindsay sanoo I-D-lehden haastattelussa.

Nainen toki tunnustaa, että kakun päälle istumisessa ja siitä tehdyissä performansseissa on vahva seksuaalinen, fetisoitu lataus. Ennen kakku-uraansa nainen työskenteli jo nettikameraesiintyjänä, joten seksuaalisuus ei ole hänelle tabu.

- Tavoitteeni esiintymisissäni on tuoda vähemmän yleinen, yksityinen fetissi julkiseen tilaan, antaa sille yleisö ja saada ihmiset pitämään sitä taiteena, Lindsay sanoo.

Lue myös: Nanna Karalahti kertoo yleisen virheen, jonka moni tekee pepputreenissä - oletko sinä sortunut?

Lue myös: Chrissy Teigen julkaisi peppukuvan samaistuttavalla kuvatekstillä - fanit ylistävät tähteä

Lähteet: Huffington Post, I-D

Kilpailut

Uusimmat