Kuva: Shutterstock

Nainen jakoi sydäntä särkevän kuvan sairaanhoitajasiskostaan - "Hän unohtaa pitää huolta itsestään"

15.10.2019 14:45 - Iiro Myllymäki

Koskettava päivitys on noussut suureen suosioon Facebookissa.

Sairaanhoitajat tekevät arvokasta työtä, mutta on helppo unohtaa, miten raskasta heidän työnsä voi ollakaan. Asiasta on nyt muistuttanut sairaanhoitajan kaksossisko Laura McIntyre, joka on jakanut siskostaan Catysta kuvan Facebookiin liikuttavan tekstin kera.

Naisen jakamassa kuvassa Caty itkee sairaanhoitajan työasussaan. Laura McIntyre kirjoittaa, että kuva on otettu erityisen rankan työpäivän jälkeen, kun Caty oli joutunut saattamaan maailmaan kuolleena syntyneen vauvan.

”Siskoni varmaan tappaa minut, kun jaan tämän kuvan, mutta voimmeko antaa sairaanhoitajille nyt kunnolla kiitosta?” Laura aloittaa kirjoituksensa.

Nainen kirjoittaa, että julkaisun kirjoitushetkellä Caty on juuri saanut pakettiin hektiset neljä työpäivää, joiden aikana tämä on työskennellyt yli 53 tuntia.

”Hänellä ei yleensä ole aikaa syödä lounasta tai edes juoda kunnolla vettä. Hän on niin hyvä siinä, mitä hän tekee, että hän usein unohtaa pitää huolta itsestään, kun hän pitää huolta potilaistaan”, Laura kirjoittaa.

Caty työskentelee synnytysosastolla, ja Laura muistuttaa kirjoituksessaan siitä, miten moninaisten tunteiden kanssa tuolla osastolla ollaan tekemisissä. Jos kaikki menee synnytyksessä hyvin, he myötäelävät vanhempien ilossa ja helpotuksessa. Kaikki ei kuitenkaan aina mene hyvin.

”Sairaanhoitajat näkevät paniikkia ja ahdistusta, kun uusi äiti on peloissaan. He näkevät pelkoa, kun joudutaan hätäsektioon. He näkevät rauhaa, kun äiti saa tukea perheeltään, eivätkä kaikki tuoreet äidit saa tätä. He näkevät teinejä synnyttämässä. He näkevät huumeriippuvuudesta kärsivän äidin synnyttämässä lapsen, jolle tulee vieroitusoireita”, Laura kirjoittaa siskonsa työstä.

Kirjoituksensa lopussa nainen vielä antaa kiitoksensa siskolleen tämän tekemästä hyvästä työstä. Päivitys on mennyt viraaliksi netissä, ja sitä on tämän jutun kirjoitushetkellä jaettu yli 84 000 kertaa Facebookissa. Voit katsoa koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: "Olet vain sairaanhoitaja" - naisen kirjoitus pistää vähättelijöille jauhot suuhun

Lue myös: Sairaanhoitaja meni kampaajalle suoraan yövuorosta - reissusta nettihitti tärkeästä syystä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat