Kuva: Fotolia / Facebook

Sairaanhoitaja meni kampaajalle suoraan yövuorosta - reissusta nettihitti tärkeästä syystä

01.03.2017 16:15 - Senni Loikala

Pitkästä työvuorostaan väsynyt sairaanhoitaja nukahti kesken hiusten värjäyksen, mikä sai kampaajan tekemään koskettavan oivalluksen.

Amerikkalainen kampaaja Ashley Bolling oli levittämässä hiusväriä erään naispuolisen asiakkaansa hiuksiin, kun asiakas nukahti kesken värjäyksen. Kyseessä oli kampaajalle suoraan yövuorosta tullut sairaanhoitaja, joka oli ilmeisen väsynyt pitkän työvuoronsa jälkeen.

Bolling otti nukkuvasta, kampaajan penkillä istuvasta sairaanhoitajasta kuvan niin, etteivät tämän kasvot näkyneet otoksessa. Hetki tuntui Bollingista niin erityiseltä, että hän kirjoitti siitä viime viikolla Facebookiin monia koskettaneen päivityksen. Tekstissä kampaaja tuo esille sen, miten tärkeää työtä sairaanhoitajat tekevät.

Lue alta vapaasti suomennettuja otteita Bollingin kirjoituksesta.

Kun hän nukahti, annoin hänen nojata päällään vatsaani vasten ja jatkoin hänen hiustensa värjäämistä... sitten huomasin hänen kenkänsä.

Aloin miettiä, kuinka paljon hän oli kävellyt niillä kengillä. Mietin, millaisten tilanteiden kautta ne olivat nyt tässä. Hän oli nähnyt verta? Kenties kyyneleitä? Hän oli kävellyt niillä sisään ja ulos lukemattomiin huoneisiin pitämään potilaista huolta? Pohdin, kuinka monta tuntia nuo kengät olivat kannatelleet häntä ja kaikkia muita hänenlaisiaan, jotka kirjaimellisesti pelastavat rakastamiemme ihmisten henkiä ja jotka pitävät kädestä heitä, jotka eivät enää voi jatkaa taistelua.

Kun hän lepuutti jalkojaan tuolia vasten puhelin sylissään, minä sain tilaisuuden huolehtia hänestä (vaikka tätä kestikin vain muutaman tunnin ajan) ja tunsin itseni todella otetuksi, että sain pitää huolta ahkerasta ja inspiroivasta naisesta, jota voin onnekseni kutsua ystäväkseni.

Olen aina arvostanut näitä upeita supersankareita ja olen ylpeä, että saan olla tällaisten ihmisten sisar, tytär, sukulainen, ystävä ja kampaaja. Tietäkää, että teitä arvostetaan, olette korvaamattomia ja rakastettuja!

Katso netissä leviävä päivitys alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: "Olet vain sairaanhoitaja" - naisen kirjoitus pistää vähättelijöille jauhot suuhun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat