73-vuotias teräsmummo ihastuttaa somessa: "Vau, superlihakset!"

21.10.2019 20:45 - Milena Raappana

Joan MacDonaldilla on Instagramissa 84 700 seuraajaa.

Sosiaalisessa mediassa harvoin törmää vanhempaan sukupolveen, joka dokumentoisi omia urheilusuorituksiaan. Päälle viisikymppinen Jean Titus ja 73-vuotias kanadalainen Joan MacDonald ovat kuitenkin poikkeuksia treenitrikoiden ja proteiinisheikkereiden koristamissa Instagram feedeissä ja näyttävät, että myös iäkkäämmät ihmiset nostavat rautaa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

MacDonald aloitti urheiluharrastuksensa vuonna 2017 sen jälkeen, kun hänen painonsa oli noussut noin 90 kiloon vaikean parisuhdetilanteen takia. Painon nouseminen ja vaikeudet portaiden nousemisessa polvileikkauksen jälkeen turhauttivat häntä ja saivat hänen tyttärensä Michellen, 48, huolestumaan äitinsä terveydestä. Siispä tytär päätti auttaa äitiään kohentamaan terveyttään. 

- Minulla oli tyttäreni Michellen tekemä ruokasuunnitelma, jossa oli X-määrä kaloreita: pääosaksi proteiineja, hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja, ja sitä mukaan, kun paino ja sentit tippuivat ruoankulutukseni nousi, MacDonald kertoo Daily Mailin haastattelussa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuoden aikana MacDonaldin paino tippui noin 25 kiloa, jossa apuna oli myös älypuhelin. Michelle opetti äidilleen, miten tämä voi pitää kirjaa urheilusuorituksistaan ja päivittäisistä ruoistaan puhelimensa avulla. Hän myös perusti MacDonaldille oman Instagram-tilin, jonne päälle 70-vuotias isoäiti päivittää liikuntaan liittyviä kuvia ja videoita. 

Tilillä on tällä hetkellä noin 84 700 seuraajaa, joita MacDonald inspiroi erilaisilla treenivideoilla ja muutoskuvillaan. Hänen kuviensa kommenttikentät täyttyvät innostuneita ja ihastelevista viesteistä, kuten "Tämä nainen on niin inspiroiva" tai "Vau, isoäidillä on kunnon pyssyt!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Fitness-kisaajan uskomaton suoritus: Imettää samalla kun treenaa

Lue myös: Onko tässä Instagramin pyörein takapuoli? Fitness-kaunottaren pepun muodonmuutos ihastuttaa

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat