Kuva: YouTube: Duckie L'Orange

Nainen "söi" pakaroillaan makkaroita - Talent-ohjelman esitys jätti katsojat kuvotuksen valtaan

08.11.2019 23:15 - Milena Raappana

Saksan Talent-ohjelmassa nainen esitti takamuksellaan koiraa, joka söi makkaroita.

Saksan Talent-ohjelmassa koettiin kauhunhetkiä, kun eräs kilpailija yhtäkkiä tiputti housut kinttuihinsa paljastaen takapuolensa, johon oli piirretty koiran naama. 

Duckie L'Orange ei puhunut esityksen aikana mitään, mutta imitoi koiran haukkumista. Ilmeisesti esityksen juonessa omistaja etsi koiraansa, joka sattui tällä kertaa olemaan naisen takapuoli. 

Esityksen aikana L'Orange hyppi ympäri lavaa takamus paljaana. Jo tässä vaiheessa tuomarit ja katsojat olivat hämmentyneitä eivätkä tienneet, mihin heidän pitäisi katsoa. Heidän järkytyksensä kuitenkin kasvoi, kun L'Orange otti taskustaan makkarapötkön, jolla houkutteli koiraa piilostaan, ja asetti ne lavan lattialle. 

Tämän jälkeen hän istahti paljailla pakaroillaan lavalla ja alkoi "ryömiä" makkaroita kohti. Lopulta hän esitti koiran syövän herkkuja eli veti makkarapötköä haarojensa välistä ja puristeli pakaroitaan yhteen. Tässä vaiheessa yleisö kohahti todenteolla ja peitti käsillä silmiään. 

Metro.co.uk-julkaisun mukaan L'Orange ei päässyt esityksellään jatkoon, vaikka vain yksi tuomareista painoi punaista ruksia. Jos kaikki tuomarit olisivat läväyttäneet punaiset rastit seinälle, olisi esitys keskeytynyt heti. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: 10-vuotiaan tytön lauluääni löi kaikki ällikällä Amerikan Talentissa - katso video

Lue myös: Pariskunnan trapetsiesitys sai hengenvaarallisen käänteen - katso hurja video

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat